- 23 Kasım 2024
- 197
- 72
- 23
-
- Konu Sahibi deniz101000
Ayyy ne güzelll inşallahh rabbim güzel haberler almayı nasip etsiinnn size de inşallahhBenimde renglıma 6 gün var ikimizinkide yalancı değil ise pozitif görünüyor inşallah
Ayyy ne güzelll inşallahh rabbim güzel haberler almayı nasip etsiinnn size de inşallahh
Ayyyy inşallahhh yarın ultrasonla bakılmasını rica edicem bir de kan testi inşallah gördüğümüz gibidirPozitif gorunuyor gibi.
Yumurtan çatlamış yani döllenmeye hazırmışGünaydınnnn kızlarrr ve ablalarım,
Doktordan çıktım biraz önce, 2 gün daha bekleyip kan testinde emin olalım dedi regl olmazsan dedi, bir de yumurtan çatlamış dedi bu neden olur normal mirahmime baktık ultrasonla ama tam net birşey görünmüyor daha çok erken dedi inşallahhh perşembe günü kanda görünür de adet olmam. Sabırsızlıkta everest, evhamlıkta Nirvana olan bu kız kardeşinizden sevgilerle.. duanızı alırım
İnşallah Allah razı olsun, peki normalde yumurta çatlaması adetten 14 gün sonra genel olarak olmaz mı benim adetime 2 gün kala böyle bişi duymak beni şaşırttı doğrusuYumurtan çatlamış yani döllenmeye hazırmışinşallah güzel haberler alırsın canım
Yok canım öyle değil, ne zaman çatladığını bilmiyorum fakat çatladığını doktorlar anlıyorlar mesela bu ay yumurtlaman oldu ama çatlamadı ise kist olur, çatladı ise döllenmeye hazırdır, bazen yumurtlama adetin hemen peşine bazen döngünün ortasında bazende adetten bir gün önce bile olabilir kadından kadına fark ediyorİnşallah Allah razı olsun, peki normalde yumurta çatlaması adetten 14 gün sonra genel olarak olmaz mı benim adetime 2 gün kala böyle bişi duymak beni şaşırttı doğrusu