Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken gebelik testime bakar mısınız lütfen kızlar son 3 gün çatlıcam 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥹🥹🥹
Kızlar, ablalarım Lütfen bakar mısınız bu silik çizgi pozitif olabilir mi elim ayağım titredi. Lütfen biriniz yardımcı olabilir mi lütfen regl son 3 gün. Ben artık heyecandan ne gördüğümü bilmiyorum lütfen
Günaydınnnn kızlarrr ve ablalarım, Doktordan çıktım biraz önce, 2 gün daha bekleyip kan testinde emin olalım dedi regl olmazsan dedi, bir de yumurtan çatlamış dedi bu neden olur normal mi rahmime baktık ultrasonla ama tam net birşey görünmüyor daha çok erken dedi inşallahhh perşembe günü kanda görünür de adet olmam. Sabırsızlıkta everest, evhamlıkta Nirvana olan bu kız kardeşinizden sevgilerle.. duanızı alırım
Günaydınnnn kızlarrr ve ablalarım, Doktordan çıktım biraz önce, 2 gün daha bekleyip kan testinde emin olalım dedi regl olmazsan dedi, bir de yumurtan çatlamış dedi bu neden olur normal mi rahmime baktık ultrasonla ama tam net birşey görünmüyor daha çok erken dedi inşallahhh perşembe günü kanda görünür de adet olmam. Sabırsızlıkta everest, evhamlıkta Nirvana olan bu kız kardeşinizden sevgilerle.. duanızı alırım
İnşallah Allah razı olsun, peki normalde yumurta çatlaması adetten 14 gün sonra genel olarak olmaz mı benim adetime 2 gün kala böyle bişi duymak beni şaşırttı doğrusu
İnşallah Allah razı olsun, peki normalde yumurta çatlaması adetten 14 gün sonra genel olarak olmaz mı benim adetime 2 gün kala böyle bişi duymak beni şaşırttı doğrusu
Yok canım öyle değil, ne zaman çatladığını bilmiyorum fakat çatladığını doktorlar anlıyorlar mesela bu ay yumurtlaman oldu ama çatlamadı ise kist olur, çatladı ise döllenmeye hazırdır, bazen yumurtlama adetin hemen peşine bazen döngünün ortasında bazende adetten bir gün önce bile olabilir kadından kadına fark ediyor