- 25 Şubat 2021
- 14
- 4
- 6
- 27
- Konu Sahibi Gizemkkkk35
-
Erken gebelik testleri çok güvenilir olmuyor. 4 gün geçmiş üzerinden olsaydı kaset testte kesin çıkması lazımdı. Beklemede kal eğer adet olmazsan kaset testi tekrarlaHerkese merhaba. Reglime 3 gun kala erken gebelik testi yaptim cok silik cizgi cikti. Yaklasik 5 kisi falan gördü o cizgiyi yani var. Ama adetim bugun 1 gun geçti normal test yapıyorum negatif.. bu durumu yaşayan var mi
Yaptın mı test bir daha sonuç neHerkese merhaba. Reglime 3 gun kala erken gebelik testi yaptim cok silik cizgi cikti. Yaklasik 5 kisi falan gördü o cizgiyi yani var. Ama adetim bugun 1 gun geçti normal test yapıyorum negatif.. bu durumu yaşayan var mi
Yarin kan vereceğimYaptın mı test bir daha sonuç ne
Hangi marka erken gebelik testi yaptın?Yarin kan vereceğim
Tesekkur ederimErken gebelik testleri çok güvenilir olmuyor. 4 gün geçmiş üzerinden olsaydı kaset testte kesin çıkması lazımdı. Beklemede kal eğer adet olmazsan kaset testi tekrarla
2 tane predictor erken gebelik testi 2 tanede albi normal gebelik testiHangi marka erken gebelik testi yaptın?
Ay yanlis yere yazdimTesekkur ederim
2 tane predictor erken gebelik testi 2 tanede albi normal gebelik testi
İnşallahBende 3 gün kaldı ama belim kasıklarım aşırı ağrıuor umarım adet sancılarım değildir bende çok istiyorum ve bu ay ovülasyon takibimi çok dikkatle yapmıştım dua edelim cümleten isteyen herkese nasip olsun inşallah...
Amin inşaAllah kardeşimBende 3 gün kaldı ama belim kasıklarım aşırı ağrıuor umarım adet sancılarım değildir bende çok istiyorum ve bu ay ovülasyon takibimi çok dikkatle yapmıştım dua edelim cümleten isteyen herkese nasip olsun inşallah...
Ne kadar sürede çıktı ve kaç gün gecikti var gibi görünüyorBenimki böyle cikti
Sizin kan sonucu ne olduİnşallah
Kan sonucunuz ne çıktı ?Yarin kan vereceğim
2 gün var adetime amanikinci çizgi çok ince kıl gibiNe kadar sürede çıktı ve kaç gün gecikti var gibi görünüyor
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah2 gün var adetime amanikinci çizgi çok ince kıl gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?