erken gebelik testim inanılmaz silik çıktı

turuncuemoji

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2023
111
24
13
27
Merhaba. Son adet tarihimiz 17-23 kasım haftasıydı. Yumurtlama haftasında 2 tane korunmasız ilişkim oldu. Korunmasız ilişki tarihlerim 29 kasım ve 2 aralık. Neyse 14 aralıkta regl olmam gerekirken olmadım ve koştur koştur hastaneye gittim kan verdim değerim negatif çıktı. Bugün 19 aralık hala regl olmadım tam 5 gün geciktim. Dün akşam 5 buçukta artımed markalı kaset testten yaptım çizgi yoktu. Bu sabah uyanır uyanmaz ilk idrarımla Miratech erken gebelik testi yaptım bu sefer sonuç fotoğraftaki oldu. Yorumlarınızı merak ediyorum.

Eklentiler

• IMG_2065.jpeg
    47,9 KB · Görüntüleme: 1.731
Kaç tane başlık açıp kaç yere yazdınız cidden hangi konuya baksam bu görseli gördüm bugün . Yani kan verin isterseniz çok streslisiniz galiba

Merhaba sitede yeniyim :) 1 yıllık evliyim sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz :) 28 günde regli olurum. kasım 31 de regli oldum aralık 4 te bitti. fakat aralığın 24 ünde yani 24 gün sonra yine regli oldum. 28 inde regli bitti. 1 ocakta ilişki oldu. ilişkiden 2 gün sonra sol kasıkta ani bi ağrı oldu ovulasyon testi yaptım çok net pozitif çıktı. ovulasyon pozitif çıktığında adetin 11. günüydü. bugünlerde bi tuhafım 2-3 gündür sol kasığımda ani iğne batmaları oluyor. çok sık idrara çıkıyorum. bel ağrım var ilişkinin üzerinden 2 hafta geçti kanda belli olur mu? adetime 8 gün var test yaptım siyah beyaz yaptığımda gölge şeklinde bir çizgi var

Eklentiler

• 6be83a5b-8faf-47bb-a35f-1c1d687745a0.jpg
    190,1 KB · Görüntüleme: 834
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…