Erken gebelik testi

Geç döllenme vs olabilir üzülme hemen
bilmiyorum ki 52.83 çıktı beta doktorda çok düşük değer dedi.. 2 gün sonra kanamayla düşük olmazsa bi daha tekrarlayın dedi off kafam allak bullak oldu.. gebelik şüpheli yani dedim hayır kesin gebesiniz ama sağlıklı bir bebek olmayabilir ve vucüt atar ya da geç döllenmedir dedi :/

kızlar valla hevesim kursağımda kaldı moralim bozuk beta 52 çıktı heran düşük yapabilirsin dedi dr 2 haftalık gözüküyo ..

adet tarihime göre 4 haftalık olması gerekiyomuş p.tesi kendi doktoruma gitçem bakalım nolcak

sakin tek doktorun dedigi ile.moral bozma birini. Dedigi bazen digerini tutmuyor hatta birine kalbi atmiyor.almamiz lazim demis kiz beklemis iyikide beklemis baska doktora gitmis suan saglikli 1 yasinda kizi var doktorlarda yaniltabiliyor hemen nozma moralini sakin

p.tesi kendi doktoruma gitçem zaten ama beta gerçekten çok dşük 2 haftalık değerde duruyo bakalım yarın kan vercem yine artmış mı görcez .. bugünde bulantılar başladı :/

bende de belirtiler var, belkide psikolojik olarak var gibi hissediyorum. dün erken gebelik testi aldım, şu 7. günde belli edenlerden malesef negatif. 6 martta adet olmam lazım. bakalım kısmet..
Canm seninle adet tarihlerimiz ayni benm takvime gore 5 mart ama 6 martta beklyrum kasiklrmda tuhaf bir agri gbi aci gbi bisey var dun karn altinda defisik bi batar gbi bsey oldu anlikti kimildayamdm insallah bebegimdendir allahim hepimize versinnnnn

certain test markası dışında diğer markalar daha iyi diyorum

Bana da bugün kahve rengi akıntı geldi adete 3 gün var ay adet mi oluyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…