Erken gebelik testi

benimde adetime son bir gün kaldı . erken gebelik testi yaptım bugün bende de sonuç negatif eger hamile olsaydım silikte ols çıkardı değil mi

umudunu kaybetme sakın, normal olan adetin 1 hafta geciktiğinde yapmanmış. bende aynı hataya düştüm erken gebelik testleri okadarda erken sonuç vermiyormuş

canım bak bi arkadaşım adeti 10 gün geçti testte negatifi gördü doktora gitti ve hamileymiş keseyi gördü :)

benimde adetime son bir gün kaldı . erken gebelik testi yaptım bugün bende de sonuç negatif eger hamile olsaydım silikte ols çıkardı değil mi

aynen bende senın durumundayım ben 4 gun once yaptım negatıf ve canım sıkıldı yarın adet gunum beklıycem

umudunu kaybetme sakın, normal olan adetin 1 hafta geciktiğinde yapmanmış. bende aynı hataya düştüm erken gebelik testleri okadarda erken sonuç vermiyormuş
kısıden kısıye degısıyor sanırım

canım bak bi arkadaşım adeti 10 gün geçti testte negatifi gördü doktora gitti ve hamileymiş keseyi gördü :)

bu haber ıcıme su serptı sagol valla bakalım yarım adet gunum

adet gününüz gelip geçmeden bu kadar stres yapmayın olacağı varsada tutmaz çocuk.. beimde bugün 3. günüm bende merak ediyorum sizler gibi ama daha adete 4-5 gün varken rahime anca tutunuyo yumurta ne zaman hormon salgılıycakta idrara geçecek dimi ama

ay haklısın da sımdı ınsan merak etmeden duramıyor yarın adet gunum gelmezse kırmızılar ozaman bellı olcak asıl benım hıc gecıkmem olmaz cunku hatta erken gelır gecen ay 25 gunluk peyıod olmustu bugun 25 gun yarın 26

acele etme böyle bekle anne olunca sabretmeyi daha iyi anlıyo insan :) hayırlısını iste Allahtan benm ilk gebeliğim 3.5 aylıkken sonlandırıldı çok zor bişey.. bu tür şeyler olacaksa hiç olmasın daha iyi inan bana .. merak etmen çok normal canım Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş. herşey gönlüne göre olsun :)
haber ver yarın olur mu merak ettim bende :)

amın hepımızı ıcın hayırlısı olsun .. dedıklerın dogru hayırlıs ıse olsun dıye dua edıyorum herzaman yarın yazarım bırde ates olcme yontemı ıle atesımı tutyorum dusmedı atesım normalde ate yaklasınca dusuyor buda bana daha fazla umut verıyor kullanmadıysan bu yontemı tavsıye ederım

ateş ölçme yöntemi nasıl oluyor benim 4 gün geçikti dün test yaptım negatif haftaiçi kan vermeyi düşünüyorum

ateşi sadece sabah yatakyan kalkmadan ölçmek daha sağlıklı sanırım öyle biliyorum ben hiç yapmadım bunu .. sende kaç çıkıyo ateş?

aynen bende senın durumundayım ben 4 gun once yaptım negatıf ve canım sıkıldı yarın adet gunum beklıycem

inşallah olmayız bakalım yarın paylaşırız durmumuz nedir . ama sabredip test yapmamak en iyisi çok kötü bi hayal kırıklığı oluyor

ateş ölçme yöntemi nasıl oluyor benim 4 gün geçikti dün test yaptım negatif haftaiçi kan vermeyi düşünüyorum
her sabah uyandiginda ayni satte atesini olcup not al yumurtlama gununde ve adet gununde dusuyor ... eger yumurtlamadan sonra dusmez ise hamilesin ..

ateşi sadece sabah yatakyan kalkmadan ölçmek daha sağlıklı sanırım öyle biliyorum ben hiç yapmadım bunu .. sende kaç çıkıyo ateş?
adet gununden utibaren gun gun her sabah duzenli olcuyorsun benim suan 36,9

inşallah olmayız bakalım yarın paylaşırız durmumuz nedir . ama sabredip test yapmamak en iyisi çok kötü bi hayal kırıklığı oluyor
aynen beklemek insani rahatsizbediyor ama yarin buyuk gun olmazsak.eger bebisler bizde demektir :)

kızlar valla hevesim kursağımda kaldı moralim bozuk beta 52 çıktı heran düşük yapabilirsin dedi dr 2 haftalık gözüküyo ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…