erken gebelik testi

canankamil2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2012
103
2
46
selam kızlaarr,
normalde ekim 2 de adet olmam gerekiyor,eşimle korunmayı bıraktık,cumartesi erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi hafif pembe çıktı sizce hamile miyim?

selam kızlaarr,
normalde ekim 2 de adet olmam gerekiyor,eşimle korunmayı bıraktık,cumartesi erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi hafif pembe çıktı sizce hamile miyim?

cnm benım ben adete 3 gun kala yapmıştım hemde medıkalde satılan 1 tl lık testlerde cızgı dolukta olsa tebrık ederım cnm gebesın hayırlı olsun yarın bıde kanda baktır derım

yaptırayım kan testi bakalım hadi hayırlısı..
Ben 8 gün kala dayanamayıp kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı. Ertesi gün idrar testi yapınca belli belirsiz pembe bile olmayan 2. çizgiyi gördüm. 6 gün kala tekrar kan testi yaptırınca beta hcg 30 çıktı. Normalde kanda çıktıktan birkaç gün sonra idrarda çıkar diyorlar ama belli olmuyor. İnşallah hamişsindir. :)

selam kızlaarr,

hayirli olsun canim, test yaptiktan hemen sonra ikinci cizgi silikte ciksa hamilesin demek.

selam kızlaarr,

selam kızlar benımde adetimden 2 gun gectı suan gebelık testı alıp yapsam sonuc bellı olur mu yoksa bıraz daha bekleyeyım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…