Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markası neGebelik var mı bakar mısınız arkadaşlar ben mi hayal görüyorum anlamıyorum. Silik çizgi varmı
Bende awoksla gebelıgımı ogrendım ama artımed marka yalancı poztıf çıkardı en dogrusu adet gününüz gecınce kan verın yoksa kafası karışıyor ınsanınGebelik var mı bakar mısınız arkadaşlar ben mi hayal görüyorum anlamıyorum. Silik çizgi varmı
Silik çizgi görünüyor muBende awoksla gebelıgımı ogrendım ama artımed marka yalancı poztıf çıkardı en dogrusu adet gününüz gecınce kan verın yoksa kafası karışıyor ınsanın
Ya şimdi normalde ben her ayın 15'inde adet görürüm ama Mart'ta 15'inden 5.000 erken gördüm yani eşimle ben ilişkiye girdik ondan sonra lavaboya geçtim adet oldum sanırım ve ilk defa 10 gün sürdü normalde 3-4 gün sürerdi adetim o bitti tekrar ben böyle bir iş ev işi falan yaptım ettim derken tekrar bir lavaboya geçtim bu sefer kahverengimsi leke geldi ve kas sol kasığında ağrı olmaya başladı ve belimi yani kalça sol kalçamın aslında biraz üstü ağrıyor yani tutulmuş gibi bir şey içinde ağrıyor neden olduğunu ben de anlamış değilimSilik çizgi görünüyor mu
Ben goremedım cızgıyı belkı resımden gorememısımdır ama soyledıklerınız bırebır gebelık belırtısıne benzemiyor 10 gün sürmüş bı oncekı adetınız sol kaşığım farıyor dıyosunuz kist olabılır bence enıyısı doktorla görüşmek cunku ben gebelıgımın oncekı ayında sol yumurtalığımda kist vardı ve adetım 10 gün sürdü sonrasında bıdakı ay hamıle kaldım enıyısı doktora gıtmekYa şimdi normalde ben her ayın 15'inde adet görürüm ama Mart'ta 15'inden 5.000 erken gördüm yani eşimle ben ilişkiye girdik ondan sonra lavaboya geçtim adet oldum sanırım ve ilk defa 10 gün sürdü normalde 3-4 gün sürerdi adetim o bitti tekrar ben böyle bir iş ev işi falan yaptım ettim derken tekrar bir lavaboya geçtim bu sefer kahverengimsi leke geldi ve kas sol kasığında ağrı olmaya başladı ve belimi yani kalça sol kalçamın aslında biraz üstü ağrıyor yani tutulmuş gibi bir şey içinde ağrıyor neden olduğunu ben de anlamış değilim
Evet gayet pozitifSizce pozitif mi?
Maalesef tekrar yaptim, flas tutunca görünen gölge var sadeceEvet gayet pozitif
Halbu ki 2.ci testinizde ne kadar net gözüküyordu, hayırlısı canımMaalesef tekrar yaptim, flas tutunca görünen gölge var sadece![]()
Evet maalesef ki yalancı pozitifmişHalbu ki 2.ci testinizde ne kadar net gözüküyordu, hayırlısı canım![]()
Pozitif görünüyorSizce pozitif mi?
Negatif maalesef, 2 tane test daha yaptım artı med erken gebelik testinde hafif çizgi çıktı ama diğer predictorun normal testinde negatifPozitif görünüyor