• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

slicrkc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2021
6
3
36
26
Kızlar hamile miyim test yaptım sabah reglime 10 gün var daha

Eklentiler

• IMG_2730.jpeg
    IMG_2730.jpeg
    241,1 KB · Görüntüleme: 43
Barizzzzz belliii hayırlı olsun 10 gün varken bukadar cıkması kan testi verin

Kızlar hamile miyim test yaptım sabah reglime 10 gün var daha
Artımed veya days doctors olması lazım bu testin . Bu markada çıkan çizgi gri ise kuruma çizgisidir. Yalancı pozitif çıkardığı da çok oluyor . Kan vermeden önce başka bir marka ile sabah ilk idrarla teyit edip öyle kan vermeye gidin bence

Artımed veya days doctors olması lazım bu testin . Bu markada çıkan çizgi gri ise kuruma çizgisidir. Yalancı pozitif çıkardığı da çok oluyor . Kan vermeden önce başka bir marka ile sabah ilk idrarla teyit edip öyle kan vermeye gidin

Artımed veya days doctors olması lazım bu testin . Bu markada çıkan çizgi gri ise kuruma çizgisidir. Yalancı pozitif çıkardığı da çok oluyor . Kan vermeden önce başka bir marka ile sabah ilk idrarla teyit edip öyle kan vermeye gidin bence
Testim artımed zaten bu marka dediğiniz artımed de mi yalancı çıkardığı oluyor

Testim artımed zaten bu marka dediğiniz artımed de mi yalancı çıkardığı oluyor
Evet canım . Site de bir çok kadında yalancı pozitif çıkardı. O yüzden sen yarın başka markayla yap öyle kana git . İnsan kanda negatif görünce daha çok üzülüyor çünkü. İnşallah vardır rabbim sana nasip ettiği kullardan eylesin

Evet canım . Site de bir çok kadında yalancı pozitif çıkardı. O yüzden sen yarın başka markayla yap öyle kana git . İnsan kanda negatif görünce daha çok üzülüyor çünkü. İnşallah vardır rabbim sana nasip ettiği kullardan eylesin
Amin çok teşekkür ederim önerdiğiniz marka var mı

Back