C catidakimorkar Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2024 16 4 28 Dün 00:04 Konu Sahibi catidakimorkar #1 gerçekten test yapmak istemiyorum artık. Çok yoruldum. Dertleşelim.
Sedaveannelik Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2024 318 224 Dün 00:07 Konu Sahibi catidakimorkar #2 catidakimorkar .!.: gerçekten test yapmak istemiyorum artık. Çok yoruldum. Dertleşelim. Genişletmek için tıkla... Bende artikkk yoruldummm bekliyorum carsambayi ama yapmamak icin kendimi zor tutuyorum doktor carsambadan önxe asla yapma dedi 4 senedir o hamilelik ovulasyon testlerine verdigim parayla neler alirdimmmm
catidakimorkar .!.: gerçekten test yapmak istemiyorum artık. Çok yoruldum. Dertleşelim. Genişletmek için tıkla... Bende artikkk yoruldummm bekliyorum carsambayi ama yapmamak icin kendimi zor tutuyorum doktor carsambadan önxe asla yapma dedi 4 senedir o hamilelik ovulasyon testlerine verdigim parayla neler alirdimmmm
M morriah Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2024 18 1 24 Dün 00:52 Konu Sahibi catidakimorkar #3 Kesinlikle bende yoruldum aşırı belirtim var günümü bekleyeceğim