Erken gebelik testi

bero1710

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
5
3
24

Kızlar reglime bir gün var ergen gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce hamile miyim nolur çok heyecanlıyım

Evet hamilesiniz çizgi çok net tebrik ederim kan tahlili yaptırıp düzenli bthcg takibi yaptırın hayırlı olsun inşallah belirtileriniz varmıydı

Evet hamilesiniz çizgi çok net tebrik ederim kan tahlili yaptırıp düzenli bthcg takibi yaptırın hayırlı olsun inşallah belirtileriniz varmıydı
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun şimdi yaptırmaya gittim test bakalım bekliyorum sonucu. Kasık ve bel ağrısı çok vardı

Hamileyim değerim 168 çıktı
Mrb hamile olmaniza sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin belirtilerinizi merak ettim suan adetime 3gun var 8gun onceden basladi ağrılarım bel agrisi kalcaya ve bacaklara vuran adet agrisi gibi kasik ağrısı sırt ağrısı sanki grip olursunda butunkemiklerin ağrır ya o seilde bir ağrı var vucudumda ama goguslerde tık yok onceki aylar adet olcagim zaman gogusler ağrıdı bu ay goguslerde tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…