Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar 10 gün önce yumurta çatlatma iğnesi oldum bugün bi erken gebelik testi yaptım ama çok silik bir çizgi göründü 1 hafta sonra kan testi vereceğim ama çokta heyecanlandım acaba kuruma çizgisi ya da yalancı gebelik gibi bişeyler olabilir mi ?
Kızlar benim yarın doktor randevum var ilk kez gidecem detaylı muayane için inşallah bir sağlık sorunu çıkmaz gecikmemin 13. günü artık haöileysemde yarın öğrenecem çok stres yaptım nasıl oluyor muayene gebelik düşünüyorum diyeceğim doktora
Hanımlar 10 gün önce yumurta çatlatma iğnesi oldum bugün bi erken gebelik testi yaptım ama çok silik bir çizgi göründü 1 hafta sonra kan testi vereceğim ama çokta heyecanlandım acaba kuruma çizgisi ya da yalancı gebelik gibi bişeyler olabilir mi ? Eki Görüntüle 3497533
Hanımlar 10 gün önce yumurta çatlatma iğnesi oldum bugün bi erken gebelik testi yaptım ama çok silik bir çizgi göründü 1 hafta sonra kan testi vereceğim ama çokta heyecanlandım acaba kuruma çizgisi ya da yalancı gebelik gibi bişeyler olabilir mi ? Eki Görüntüle 3497533