Kızlar reglime 3 gün kala erken gebelik testi yapsam çıkar mı? Sanırım idrar yolu enfeksiyonu olmuşum sabahları sürekli idrara çıkıyorum doktora gideceğim daha fazla geciktirmek istemiyorum kesin negatif yada pozitif sonucu alır mıyım? Ona göre ilaç kullanacağım?
Çatlatma iğnesinin üstünden bugün 13 gün geçti takip etmiştim 8. Günde etkisi gitmişti ignemin görselini ekledim dün dıpıll diye bir markanın testini yaptım sabah ilk idrarla silik çıktı öğlede yaptım akşam yaptim aynı çıktı eşim predictor express almış onu denedim bu sabahki ilk idrarda belli belirsiz bir çizgi çıktı durdukça su damlattım gitmedi fikrinizi alabilirsem sevinirim
Kızlar reglime 3 gün kala erken gebelik testi yapsam çıkar mı? Sanırım idrar yolu enfeksiyonu olmuşum sabahları sürekli idrara çıkıyorum doktora gideceğim daha fazla geciktirmek istemiyorum kesin negatif yada pozitif sonucu alır mıyım? Ona göre ilaç kullanacağım?