- 8 Haziran 2024
- 74
- 11
- 3
- 28
- Konu Sahibi aysecikcik66
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim sabaha kadar ah bi dayanabilsemVar..yarın sabah tekrarlayın yine çıkarsa kan verin
Sizi çok iyi anlıyorum. Ama inşallah yarın göreceksiniz çizgi daha koyulasmis olacakÇok teşekkür ederim sabaha kadar ah bi dayanabilsem![]()
Ayyy inşallah şu mübarek cumanın yüzü suyu hürmetineSizi çok iyi anlıyorum. Ama inşallah yarın göreceksiniz çizgi daha koyulasmis olacak![]()
Amin..bana da dua edin.benimde bat son 2. Test yapmak için bekliyorum.Ayyy inşallah şu mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine![]()
Rabbim sizede en kısa zamanda tatlı bi beniş versin inşallah canımm çok amin. Ezanda okunuyoAmin..bana da dua edin.benimde bat son 2. Test yapmak için bekliyorum.
Aminn. Çok teşekkür ederimRabbim sizede en kısa zamanda tatlı bi beniş versin inşallah canımm çok amin. Ezanda okunuyo
Merhaba bugün kan verdim 4.54 çıktı değerimAminn. Çok teşekkür ederim
Kimyasal mı acaba.. doktor birşey dedi miMerhaba bugün kan verdim 4.54 çıktı değerim
Bu testler 20 ve üstü algılıyor dedin gibi olabilirKimyasal mı acaba.. doktor birşey dedi mi
İki güne bir kan ver canım inşallah sağlıkla ilerlerMerhaba bugün kan verdim 4.54 çıktı değerim
Çok yeni olduğunu söyledi gebesiniz dediKimyasal mı acaba.. doktor birşey dedi mi
Aminn canım inşallahİki güne bir kan ver canım inşallah sağlıkla ilerler
Ayyy inşallah sağlıkla ilerler. Hiç stres yapmayın sakınÇok yeni olduğunu söyledi gebesiniz dedi
İnşallah canımm. Seninki ne durumdaAyyy inşallah sağlıkla ilerler. Hiç stres yapmayın sakın
Ben regl oldumİnşallah canımm. Seninki ne durumda
Bu testler 20 ve üstü algılıyor dedin gibi olabilir
Hayırlısı olsun Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah . Yumurtlama gününüzü biliyormuydunuz hangi günleri değerlendirdinizEki Görüntüle 3454809 Gebelik varmı kızlar çok heyecanlıyım. Geçen ay ki olumsuz denemeden sonra çok şaşkınım. Bat son 1. Testi az önce yaptım beş dk içinde böyle oldu