- 31 Mart 2023
- 8
- 0
- 6
- 33
- Konu Sahibi ozlemm3939
Merhaba adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptm negatif çıktı ve 2 gün gecikmem oldu hamile olma olasılığım yada testin yalnş olması mümkün mü böyle bi durum yaşayan var mı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testinizin fotosunu atabilirmisinuzBugün adetime 5 gün var dün erken gebelik testi yaptım negatif
Bugün normal kaset test yaptım pozitif
Ve kan testi verdim o da pozitif
Yani sizin de pozitif olabilir
Erken gebelik testlerine güvenmiyorum
Testi tekrarlayın . Erken gebelik testleri hassastır gebelik var ise mutlaka silik de olsa çizgiyi görebilirsiniz . Adetiniz geciktiğine göre bu sefer yapacağınız kaset test veya erken gebelik testinde mutlaka çıkarMerhaba adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptm negatif çıktı ve 2 gün gecikmem oldu hamile olma olasılığım yada testin yalnş olması mümkün mü böyle bi durum yaşayan var mı :)
Testinizin fotosunu atabilirmisinuz
Tekrarladım yine tek çizgi bilemedim biraz daha geçsin kan veririm olmadıTesti tekrarlayın . Erken gebelik testleri hassastır gebelik var ise mutlaka silik de olsa çizgiyi görebilirsiniz . Adetiniz geciktiğine göre bu sefer yapacağınız kaset test veya erken gebelik testinde mutlaka çıkar
Bende erken gebelik testi yaptım 2 testte de 20 dakika sonra silik çizgi çıktı adetim 3 gun geçti ne yapmalıyım sizce var mi birseyTesti tekrarlayın . Erken gebelik testleri hassastır gebelik var ise mutlaka silik de olsa çizgiyi görebilirsiniz . Adetiniz geciktiğine göre bu sefer yapacağınız kaset test veya erken gebelik testinde mutlaka çıkar
Gebelik var görünüyorBende erken gebelik testi yaptım 2 testte de 20 dakika sonra silik çizgi çıktı adetim 3 gun geçti ne yapmalıyım sizce var mi birsey
Yarın kan testi vereceğimGebelik var görünüyor
Ama 10 dakika sonra testler geçerli sayılmıyor diye biliyorumGebelik var görünüyor
Buharlaşma çizgisi olması için saatler geçmesi lazım özellikle erken gebelikte 20 dakikada buharlaşma çizgisi olmazAma 10 dakika sonra testler geçerli sayılmıyor diye biliyorum
Testi tekrarladın mımerhaba adetime 3-4 gün var awox marka test yaptım 20 dk sonra hafif silik çizgi çıktı yapan varmı daha önce