- 12 Eylül 2020
- 268
- 92
- 35
-
- Konu Sahibi Minmin2626
Aşkooo sen burdamısınnnBu testler çok yanıltıcı erken gebelik testlerini önermiyorum kaset testini al kullan daha net sonuçlar verir emin ol erken gebelik testleri çok hasas güven vermiyor ben senin kullandığın testin aynısını kullandım çizgi çıktı sorna hemen hasta oldum seni uzmek istemem aMa belki olmiyabilir kaset testi kullan morelini de bozma insallah vardir
Bu koyulukta erken gebelikte çıkmışsa kaset testte hayli hayli çıkar. Kaset test yap canım. Allah gönlünüze göre versinArkadaslar adetim 2 gün geçti 1 kez eşimle beraber olduk aslında beklemiyordum ama test yaptım akşam predictor early ilki köyü 2. Daha az cikti sizce gebelik var mi 1. Ilk yaptigim digeri 2 saat sonra yaptigimEki Görüntüle 3268175 Eki Görüntüle 3268176
Senin olduğun her yerde bebekimEvet canım sende mi burdasin
Senin olduğun her yerde bebekim
Tabikide kankimoooo canım kankam yaa beni asla yanlız birakmaz
Test yaptınız mıArkadaslar adetim 2 gün geçti 1 kez eşimle beraber olduk aslında beklemiyordum ama test yaptım akşam predictor early ilki köyü 2. Daha az cikti sizce gebelik var mi 1. Ilk yaptigim digeri 2 saat sonra yaptigimEki Görüntüle 3268175 Eki Görüntüle 3268176
Evet kasette de açık renk cikiyor ama hastanelerde randevular dolu 11 ine aldim inş dis gebelik yada kimyasal gebelik değildirBu koyulukta erken gebelikte çıkmışsa kaset testte hayli hayli çıkar. Kaset test yap canım. Allah gönlünüze göre versin
Sağlıklı haberlerle inşallah canımEvet kasette de açık renk cikiyor ama hastanelerde randevular dolu 11 ine aldim inş dis gebelik yada kimyasal gebelik değildir
Teşekkür ederi inşallahSağlıklı haberlerle inşallah canım
Ben dün hcg verdim 476 cikti adetim 9 gün gecikti çok az değil mi dr da yokmuş malesef alttan ultrasonla bakti dr baş 3.4 mm çok küçük daha dedi ama 9 gün gecen adet için çok az bir değer acaba baş birseyimmi var kiSağlıklı haberlerle inşallah canım
Önemli olan artışı canım benim adet günü 132 çıkmıştı kuzenimin adet günü 3 bini geçmişti. Kuzenim doğurmak üzere ben 13. haftadayım ikimizinki de gayet sağlıklı çok şükür. Önemli olan güzel artış olmasıBen dün hcg verdim 476 cikti adetim 9 gün gecikti çok az değil mi dr da yokmuş malesef alttan ultrasonla bakti dr baş 3.4 mm çok küçük daha dedi ama 9 gün gecen adet için çok az bir değer acaba baş birseyimmi var ki