Erken gebelik testi

Minmin2626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
268
92
35
Arkadaslar adetim 2 gün geçti 1 kez eşimle beraber olduk aslında beklemiyordum ama test yaptım akşam predictor early ilki köyü 2. Daha az cikti sizce gebelik var mi 1. Ilk yaptigim digeri 2 saat sonra yaptigim

Bu testler çok yanıltıcı erken gebelik testlerini önermiyorum kaset testini al kullan daha net sonuçlar verir emin ol erken gebelik testleri çok hasas güven vermiyor ben senin kullandığın testin aynısını kullandım çizgi çıktı sorna hemen hasta oldum seni uzmek istemem aMa belki olmiyabilir kaset testi kullan morelini de bozma insallah vardir

Aşkooo sen burdamısınnn

Tek ilişki yumurtlama zamanına denk geldiyse hamılelık ısıtılmalı var en garantı ilk kaset test sonra kan canım

Kızlar merhaba geçen hafta pazartesi yani adetime 5 gün kala idrarda gebelik testi yaptım pozitif çıktı o gün kan vermeye gittik ve sonuç 138,6 çıktı.Araya bayram girdiği ve daha çok erken olduğu için biraz beklemek istedim tam bir hafta sonra pazartesi tekrar kan tahlili verdim ve 3578 çıktı sonucum 1 haftada beta hcg artışı normal mi yardımcı olursanız sevinirim

Önemli olan artışı canım benim adet günü 132 çıkmıştı kuzenimin adet günü 3 bini geçmişti. Kuzenim doğurmak üzere ben 13. haftadayım ikimizinki de gayet sağlıklı çok şükür. Önemli olan güzel artış olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…