• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Mossokarsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2022
121
16
28
28
Kızlar comfort erken gebelik testi güvenilir mi? Kullanan var mı acaba? Kaset testlerde çok fazla pozitif gördüm ve kanda hep negatif oldu. Erken gebelik testi aldım ilk defa güvenilir mi bu marka kullananlar yardımcı olabilir mii lütfen? 😐

Kızlar comfort erken gebelik testi güvenilir mi? Kullanan var mı acaba? Kaset testlerde çok fazla pozitif gördüm ve kanda hep negatif oldu. Erken gebelik testi aldım ilk defa güvenilir mi bu marka kullananlar yardımcı olabilir mii lütfen? 😐
Erken gebelik testleri genelde daha güvenilir oluyor

Kızlar selam 🌸 batıma daha 5-6 gün var. Bu sabah bi test yaptım böyle çıktı. Arkadaşım silik bir çizgi gördüğünü söyledi ama siz görüyo musunuz ?

Eklentiler

• 48A2D5EE-B468-45CD-8CFA-4F1C546FDB3E.webp
    48A2D5EE-B468-45CD-8CFA-4F1C546FDB3E.webp
    108,9 KB · Görüntüleme: 1.089
Benim adetime 7 gün var az önce bu testi yaptım negatif çıktı bu kesin mi acaba

Kızlar normalde 29 günde bir adet olurum bu ay 1 gün geçikti ve hiç adet sancım vs yok her adet dönemin de gögüslerim şişer aşırı sancım olur bu sefer sadece uçların da sızı var bugün test yaptım tek çizgi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    82,9 KB · Görüntüleme: 867
Merhabalar yeni üye oldum sormak istediğim adetime 6 gün var ve ben erken gebelik testi yaptım böyle çıktı bir kimyasalım var acaba yanlış çıkma şansı varmı şimdiden teşekkürler 🤩

Eklentiler

• IMG_6743.webp
    IMG_6743.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 860
Sizce varmıdır lütfen cevap ?adete 5 gün var

Eklentiler

• IMG_6750.webp
    IMG_6750.webp
    130,1 KB · Görüntüleme: 596
Merhabalar yeni gördüm mesajınızı evet var gibi ama sonrasında diğer gün tekrar yaptım erken gebelik bu sefer çıkmadı sonra normal yaptım çıkmadı ya test bozuk anlayamadım şu anda 1 gün gecikti adetim. Yarın sabah yapıcam bakalım ne çıkacak inşallah mileyimdir 3 sene oldu😞

kızlar benimkinde ben gölge görüyorum ama sizce var mı? 5dk sonra çektim fotoğrafı

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-04-26 at 08.37.23.webp
    WhatsApp Image 2023-04-26 at 08.37.23.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 717
Back
X