Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah vericem canımda erkende bile cikmadiysa yoktur diye dusunuyorumKan verebilirsin cnm net sonuç için
İnşallah canim mübarek günlerde banada dua et rabbim mucizeyi nasip etsin banada kimin duası kabul bellimi olurBelli olmz cnm geç dollnme olblr yrn ver bnide hbr ver
Testler pozitif kan verip netlestirinMerhaba hanımlar ben daha yeniyim dün adet günümdü henüz gelmedi ve test yaptım iki kez ikisindede silik çizgi çıktı yardımcı olurmusnzEki Görüntüle 3231372
Ayyy inşallah çok heycanlandımTestler pozitif kan verip netlestirin
Ama silik çizgilerAyyy inşallah çok heycanlandım
İlk bes dakikada çıktıysa silikye olsa pozitif daha bebek yenidir ondn siliktirAma silik çizgiler
Evet ilk beş dakikada cıktıİlk bes dakikada çıktıysa silikye olsa pozitif daha bebek yenidir ondn siliktir
Bi kaç gün daha beklemelimıym kan testı içinEvet ilk beş dakikada cıktı
Ayn bir kaç gn bekle gebelik tam otursun kesin sonuç al belliki daha yeniBi kaç gün daha beklemelimıym kan testı için
İçin rahat etmezse sabah ilk idrarinla iki gün sonra yap benimkide ilk silikti iki gn sonra yptm ilk idrarla koyu cikti anindaAyn bir kaç gn bekle gebelik tam otursun kesin sonuç al belliki daha yeni
Çok teşekkür ederim hepsinizeİçin rahat etmezse sabah ilk idrarinla iki gün sonra yap benimkide ilk silikti iki gn sonra yptm ilk idrarla koyu cikti aninda
Benim de adet günüm dündü dayanamadım az önce test yaptım. Silik çizgi ama galiba pozitif :)) Sizin için de hayırlı olsun. Bekleyen dileyen herkesin gönlüne göre olsun. Sağlıkla tamamına erdirsinTestler pozitif kan verip netlestirin
Rica ederm bekleyen umit eden herkesin kucagini doldursun rabbimÇok teşekkür ederim hepsinize
Sizinkide daha yeni galiba bebek cok az belirgin çünkü hayirlisiyla bir kac gün otursun gebeliginz sonra kan verin ins pozitiftirBenim de adet günüm dündü dayanamadım az önce test yaptım. Silik çizgi ama galiba pozitif :)) Sizin için de hayırlı olsun. Bekleyen dileyen herkesin gönlüne göre olsun. Sağlıkla tamamına erdirsin
Pozitif canım banada dua et bende pozitif sonuç alayımMerhaba hanımlar ben daha yeniyim dün adet günümdü henüz gelmedi ve test yaptım iki kez ikisindede silik çizgi çıktı yardımcı olurmusnzEki Görüntüle 3231372