- 16 Aralık 2022
- 36
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi sananeeeeeeeeeeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk 5 dkde böyle çıktıMerhaba kızlar regl günüme 5 gün kaldi ve göğüs ucumda acıma var dayanamayıp bugün sabah erken gebelik testi yaptım acaba gebelik varmıdır yaşayan var mı böyle bişey?
silik bi çizgi görüyorum ya inşallah vardırİlk 5 dkde böyle çıktı
Bebeğimi ilk öğrendiğim gün geldi aklıma benim de aynı bu şekildeydi. Regl gününuzde tekrarlayin derim. Sonuca göre de kan verirsiniz. Hayırlı olsun insallahMerhaba kızlar regl günüme 5 gün kaldi ve göğüs ucumda acıma var dayanamayıp bugün sabah erken gebelik testi yaptım acaba gebelik varmıdır yaşayan var mı böyle bişey?
Ay dahada heycanlandım inanamadım ilk test yanlıştır vs diye şuan bira daha rahatladım inşallah vardırBebeğimi ilk öğrendiğim gün geldi aklıma benim de aynı bu şekildeydi. Regl gününuzde tekrarlayin derim. Sonuca göre de kan verirsiniz. Hayırlı olsun insallah
İnşallahsilik bi çizgi görüyorum ya inşallah vardır
İnşallah vardır teşekkür ederimBendede oyle oldu reglıma 5 gun kala boyle cizgi cıktı inşAllah gebesiniz Regl gunun yaklaşdıkca koyulaşıcak. Bende oyle oldu
Merhaba yumurtlama zamanınızı biliyor muydunuz acaba?Merhaba kızlar regl günüme 5 gün kaldi ve göğüs ucumda acıma var dayanamayıp bugün sabah erken gebelik testi yaptım acaba gebelik varmıdır yaşayan var mı böyle bişey?
Evet biliyordumMerhaba yumurtlama zamanınızı biliyor muydunuz acaba?
Ne zamandı?kaç gun gecınce testte cıktı yaniEvet biliyordum