Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar regl günüme 5 gün kaldi ve göğüs ucumda acıma var dayanamayıp bugün sabah erken gebelik testi yaptım acaba gebelik varmıdır yaşayan var mı böyle bişey?
Merhaba kızlar regl günüme 5 gün kaldi ve göğüs ucumda acıma var dayanamayıp bugün sabah erken gebelik testi yaptım acaba gebelik varmıdır yaşayan var mı böyle bişey?
Bebeğimi ilk öğrendiğim gün geldi aklıma benim de aynı bu şekildeydi. Regl gününuzde tekrarlayin derim. Sonuca göre de kan verirsiniz. Hayırlı olsun insallah
Bebeğimi ilk öğrendiğim gün geldi aklıma benim de aynı bu şekildeydi. Regl gününuzde tekrarlayin derim. Sonuca göre de kan verirsiniz. Hayırlı olsun insallah
regl 5 gün kala prodoktor gebelik testi yaptım silik çıktı sonra başka bir marka testinide yaptım negatif çıktı kan testide yaptım negatif 2 günde adetim gecikti bugün kasım ağrım var regl olcak gibiyim sizce neden böyle oldu kafam karıştı