Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ERKEN GEBELİK TESTİ
- Konu Sahibi hanzzz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- erken gebelik erkengebelik gebelik hamile miyim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 2
- 5.952
- 73
- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 42
Reglinize 1 hafta kala yaptıysanız doğru sonuç verit.merhaba, ilişkiden 20 gün sonra yapılan erken gebelik testi doğru sonucu verir mi?
beklenen reglim 1 gün geçmiş oluyor kesin sonuç verir mi?Reglinize 1 hafta kala yaptıysanız doğru sonuç verit.
- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 42
Geç yumurtlama değilse çıkar diye düşünüyorum.beklenen reglim 1 gün geçmiş oluyor kesin sonuç verir mi?
Testiniz varsa atın bakalım
daha yapmadım beklenen adet tarihime 7 gün var ve ilişkiden 20 gün sonraya denk geliyor. adet olmazsam erken gebelik testi yapacağım, yapsam çıkar mı diye merak ettim.Geç yumurtlama değilse çıkar diye düşünüyorum.
Testiniz varsa atın bakalım
ilişkiden 20 gün sonrası beklediğim adet tarihimin 1 gün gecikmiş hali oluyorİlişki tarihi değil adet zamanı önemli testlerde.
Adetiniz ne zaman? Adetten üç gün önce erken gebelik testinde çıkar
yani adetimin 1 gün geçmiş halinde erken gebelik testi yapsam sonuç çıkar mı?
- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 2
- 5.952
- 73
Adetinize 2 gün falan varken de çıkabilir erken gebelik testleri hassas oluyorilişkiden 20 gün sonrası beklediğim adet tarihimin 1 gün gecikmiş hali oluyor
yani adetimin 1 gün geçmiş halinde erken gebelik testi yapsam sonuç çıkar mı?
- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
Önemli olan ilişki yaşadığınız dönemde yumurtlama olup olmaması. Yumurtlamadan itibaren yaklaşık 12. Günde testte çıkar.merhaba, ilişkiden 20 gün sonra yapılan erken gebelik testi doğru sonucu verir mi?
o zaman reglimin 1 gün gecikmesi sonucu yapsam çıkar öyle mi?Adetinize 2 gün falan varken de çıkabilir erken gebelik testleri hassas oluyor
reglim 1 gün geciktikten sonra erken gebelik testi çıkar mı peki?Önemli olan ilişki yaşadığınız dönemde yumurtlama olup olmaması. Yumurtlamadan itibaren yaklaşık 12. Günde testte çıkar.
- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
Eğer yumurtlamanız regli döngünüze göre zamanında olduysa çıkar. Yumurtlama tarihi önemli gebelik için, adet tarihi değil.reglim 1 gün geciktikten sonra erken gebelik testi çıkar mı peki?
- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
Reglin geçinen normal gebelik testinde de çıkar.reglim 1 gün geciktikten sonra erken gebelik testi çıkar mı peki?
- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 2
- 5.952
- 73
Çok yüksek ihtimalle çıkar eveto zaman reglimin 1 gün gecikmesi sonucu yapsam çıkar öyle mi?
Eki Görüntüle 2866535Vallahi tekerleme gibi okudum yazdıklarınızı. Test yapın sonucu bize de atın,hepimiz rahatlayalim
adetim 1 gün geçtikten sonra yani ilişki üzerinden 20 gün geçmiş oluyor, miratech erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu sizce kesin doğru mudur?
Eklentiler
Cok hafif bı çizgi var mı bana mı öyle geliyor acabaEki Görüntüle 2866535
adetim 1 gün geçtikten sonra yani ilişki üzerinden 20 gün geçmiş oluyor, miratech erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu sizce kesin doğru mudur?
hayır hiç çizgi yoktu pozitif kısımda yakınlaştırıp anlayabilirsiniz.Cok hafif bı çizgi var mı bana mı öyle geliyor acaba
Hayırlısı olsun canım.hayır hiç çizgi yoktu pozitif kısımda yakınlaştırıp anlayabilirsiniz.
siz öyle diyince kafam karıştı ben testi iyice inceledim ışık felan da tuttum bir çicgi yoltuHayırlısı olsun canım.
siz nerde gördünüz?