• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

esila1988

Ne göze alabildim, ne gözümü alabildim.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
552
113
103
37
Merhaba bayanlar. Yakin zamanda Erken gebelik testi alan varmi ucret nedir acil lutfen

Merhaba bayanlar. Yakin zamanda Erken gebelik testi alan varmi ucret nedir acil lutfen
15 20 lıra arası canım bazı markaların var daha ucuza ama ıste ınternetten aynı markayı 15 e alıyosun eczane 25 e satıyo gıbı garıp bı durum var ben hep ınternetten alırım o yuzden .

Kimide para tuzağı diyor. Adete kac gun kala denediniz
45 ti predictor daha gecen ay aldım
Ben 1 yıl önce adete 3 gün kala comfort erken gebelik testi ile incecik cizgi gördüm sabahına laboquick yaptım silikti ama daha netti cizgi erken gebeliğe göre
Bence fark yok yinede siz bilirsiniz

45 ti predictor daha gecen ay aldım
Ben 1 yıl önce adete 3 gün kala comfort erken gebelik testi ile incecik cizgi gördüm sabahına laboquick yaptım silikti ama daha netti cizgi erken gebeliğe göre
Bence fark yok yinede siz bilirsiniz
Tesekkur ederim

Mrb arkadaslar adetime 8 gun var bugün betahcg kan testi yaptirdim. <0.2 çıktı. Erken mi yaptırdım acaba.

Kimide para tuzağı diyor. Adete kac gun kala denediniz
2 gün kala denedim negatif.yarın regli günüm 1,2 gün bekleyip normal test yapcam .banada pek güvenilir gelmiyo ama sabırsız olduğumuz İçin dayanamayıp yapıyoruz Yinede.bat a çok zaman yoksa gününü bekle bence

2 gün kala denedim negatif.yarın regli günüm 1,2 gün bekleyip normal test yapcam .banada pek güvenilir gelmiyo ama sabırsız olduğumuz İçin dayanamayıp yapıyoruz Yinede.bat a çok zaman yoksa gününü bekle bence
Bat nedir

12 Aralık bugün dü ama olmadım .inşallah olmam 🙂 yarın normal test yapcam olmazsam hayırlısı artık .senin bat ne
Ama hiç belirti yok. Normalde adetime yakin belirti olurdu. Göğüste agri gibi hic yok ama

Ama hiç belirti yok. Normalde adetime yakin belirti olurdu. Göğüste agri gibi hic yok ama
Gününü bekle o zaman canım az kalmış sana da o zaman yaparsın testi .erken gebelik testleri inandırıcı gelmiyo bana .birçok yorumda da gördüm erken gebelik testi negatif olup bat gelince pozitif çıkan o yüzden pek inanmıyorum ben aldığıma pişman oldum yarın ikinci günüm bende onu bekliyorum olmazsa sabah normal test yapcam

Gününü bekle o zaman canım az kalmış sana da o zaman yaparsın testi .erken gebelik testleri inandırıcı gelmiyo bana .birçok yorumda da gördüm erken gebelik testi negatif olup bat gelince pozitif çıkan o yüzden pek inanmıyorum ben aldığıma pişman oldum yarın ikinci günüm bende onu bekliyorum olmazsa sabah normal test yapcam
Bende pisman oldum. 2 günde erken degilmi yani sonuç inandırıcı olurmu

Back
X