Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken gebelik testi
- Konu Sahibi Asya292
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #erkengebeliktesti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
- 78
Adet döneminden bir hafta sonra yapman doğru sonuç verir canım:))Merhabalar erken gebelik testi en erken ne zaman yapılır verdiği sonuç % kaçtır?
Teşekkürler de o kadar bekleyemiyorum sorun ordaAdet döneminden bir hafta sonra yapman doğru sonuç verir canım:))
MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
- 78
Bazı testler adet dönemine birkaç gün kala doğru sonuç veriyor bende hamile olduğumu öğrenmeden önce bir an önce bir hafta geçsin artık diye bekliyordumTeşekkürler de o kadar bekleyemiyorum sorun orda
- 25 Temmuz 2019
- 437
- 391
- 53
Ben 2 gun once yapmistim dogru sonuc vermisti , negatiflerdede dogruydu hepMerhabalar erken gebelik testi en erken ne zaman yapılır verdiği sonuç % kaçtır?
- 11 Kasım 2018
- 37
- 11
- 88
Ben de normal gebelik testinde birliktelikten kaç gün sonra sonucu görebiliriz diye sordum, 10 gün sonra çift çizgi görenler olmuş. Sizin birliktelik üstünden 10 gün geçtiyse belki öğrenebilirsiniz.Merhabalar erken gebelik testi en erken ne zaman yapılır verdiği sonuç % kaçtır?
Teşekkürler deneyeceğimBen de normal gebelik testinde birliktelikten kaç gün sonra sonucu görebiliriz diye sordum, 10 gün sonra çift çizgi görenler olmuş. Sizin birliktelik üstünden 10 gün geçtiyse belki öğrenebilirsiniz.
- 2 Ekim 2020
- 990
- 527
- 53
Sabah ilk idrarlam yaptiniz bnde yapcam cnkuTeşekkürler
Öyle olması daha iyi sonuç verir yazıyor test kitindeSabah ilk idrarlam yaptiniz bnde yapcam cnku
- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.717
- 83
Çok erken cıkmayabılırkızlar benimde 29-30 bat. bugünden yapsam erken gebelik testinde çıkar mı sizce 7 gün var
- 6 Ekim 2018
- 655
- 582
- 53
Canım ben 6 gun once öğrenmiştimkızlar benimde 29-30 bat. bugünden yapsam erken gebelik testinde çıkar mı sizce 7 gün var
- 7 Ocak 2015
- 2.013
- 1.320
- 133
yaa gerçekten mi erken gebelik testi ile mi ögrendinizCanım ben 6 gun once öğrenmiştim
- 7 Ocak 2015
- 2.013
- 1.320
- 133
sabah ilk idrarlamı yapmak lazım ben işteyim mesela şuan alıp yapsam çıkarmıkiCanım ben 6 gun once öğrenmiştim
- 6 Ekim 2018
- 655
- 582
- 53
Evet canim erken gebelik testi ileyaa gerçekten mi erken gebelik testi ile mi ögrendiniz
- 6 Ekim 2018
- 655
- 582
- 53
Canım ben su 6 gun öncesine kadar sonuc veren var ya onla öğrenmiştim öğlen yapmistim.ama 7 gun çıkarmı bilmiyorum gerci zamanını bekle vardır yok çıkar moral bozukluğu yapar insandasabah ilk idrarlamı yapmak lazım ben işteyim mesela şuan alıp yapsam çıkarmıki
- 7 Ocak 2015
- 2.013
- 1.320
- 133
evet canım sanırım bekliyeceğim işte şimdi bütün gün moralim bozulur yoksa diyeCanım ben su 6 gun öncesine kadar sonuc veren var ya onla öğrenmiştim öğlen yapmistim.ama 7 gun çıkarmı bilmiyorum gerci zamanını bekle vardır yok çıkar moral bozukluğu yapar insanda