• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Asya292

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2020
159
96
18
32
Merhabalar erken gebelik testi en erken ne zaman yapılır verdiği sonuç % kaçtır?

Normal gebelik test adetine 3-4 gün kalaya kadar gösteriyor. Erken gebelik testi hakkında bilgim yok 😊

Teşekkürler de o kadar bekleyemiyorum sorun orda 😆
Bazı testler adet dönemine birkaç gün kala doğru sonuç veriyor bende hamile olduğumu öğrenmeden önce bir an önce bir hafta geçsin artık diye bekliyordum 😊

Merhabalar erken gebelik testi en erken ne zaman yapılır verdiği sonuç % kaçtır?
Ben de normal gebelik testinde birliktelikten kaç gün sonra sonucu görebiliriz diye sordum, 10 gün sonra çift çizgi görenler olmuş. Sizin birliktelik üstünden 10 gün geçtiyse belki öğrenebilirsiniz.

kızlar benimde 29-30 bat. bugünden yapsam erken gebelik testinde çıkar mı sizce 7 gün var

sabah ilk idrarlamı yapmak lazım ben işteyim mesela şuan alıp yapsam çıkarmıki
Canım ben su 6 gun öncesine kadar sonuc veren var ya onla öğrenmiştim öğlen yapmistim.ama 7 gun çıkarmı bilmiyorum gerci zamanını bekle vardır yok çıkar moral bozukluğu yapar insanda

Canım ben su 6 gun öncesine kadar sonuc veren var ya onla öğrenmiştim öğlen yapmistim.ama 7 gun çıkarmı bilmiyorum gerci zamanını bekle vardır yok çıkar moral bozukluğu yapar insanda
evet canım sanırım bekliyeceğim işte şimdi bütün gün moralim bozulur yoksa diye

erken ebelik testi bende 5 gün önce çok silik çizgiyle doğru sonucu verdi

Back