• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emine sami

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2019
317
130
103
37
Merhaba bir sorum olcakti adetim 2 gun gecti erken gebelik testi yapcam da acaba bu testi sabah ilk idararlami yapılıyor normal testler gibi şimdiden tesekkeur ederim 😊

canım 2 gün geçmiş, idrarını tut 3 saat ve sıvı alma yap varsa çıkacaktır. En kötü ihtimal kıpkırmızı değilde silik çıkar. Ama varsa çıkar 😊 anlatabildimmi bilmiyorum canım ama çıkar 🤣
Evet çok güzel anlattın cansın öyle yapayım ozaman ama çok kasik agrım var emin de değilim üzülmekte istemiyorm 4 kere kimyasal yaşadım

Evet çok güzel anlattın cansın öyle yapayım ozaman ama çok kasik agrım var emin de değilim üzülmekte istemiyorm 4 kere kimyasal yaşadım
🌹Hayır kötü düşünme, bu defa tutunacak bu bebişin sana. Herşeyinle pozitif ol. Bekleyecem seni çift çizgili testini, yaptığında atabilirsin bizde görelim. 🙏🧿

🌹Hayır kötü düşünme, bu defa tutunacak bu bebişin sana. Herşeyinle pozitif ol. Bekleyecem seni çift çizgili testini, yaptığında atabilirsin bizde görelim. 🙏🧿
test almaya gidiyorum yapınca aticam ıyi dilekelriniz için çok çok tesekkeur ederim ağzınızdan bal akıyor 🥰

Back
X