Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurade

Bekliyorduuuu🙄
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
415
471
53
24
Selam Kızlar yirmi martta çatlama iğnesi oldum yirmi iki martta ilişki oldu dün test yaptım Negatif erken gebelik testlerinden mi yapsam diyorum erken sonuç veren gebelik testi ne zaman yapılmalı ?

Selam Kızlar yirmi martta çatlama iğnesi oldum yirmi iki martta ilişki oldu dün test yaptım Negatif erken gebelik testlerinden mi yapsam diyorum erken sonuç veren gebelik testi ne zaman yapılmalı ?
Ben adetimden iki gün önce öğrendim erken gebelik testiyle.

Ben bir hafta önce öğrendim erken gebelik testi ile Ama tabi buradaki testler biraz daha farklı sanırım Türkiye’de yok. İsmi first response 6 days early pregnancy test. Tabi bu kadar erken öğrenince de adet zamanımın geçmesini beklemeye başladım net emin olabilmek için

Kızlar testleriniz fotoları duruyor mu? Özel olmazsa paylaşabilir misiniz

Teşekkür ederim.. Benim de aşılamanın 10.günü çatlatma iğnesi nin 12. Günü sabah ilk idrarımla erken gebelik testi yaptım bir bakarmısın canım adetime 4 gün var daha

Eklentiler

• IMG_20200403_105825.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_20200403_105703.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 93
Teşekkür ederim.. Benim de aşılamanın 10.günü çatlatma iğnesi nin 12. Günü sabah ilk idrarımla erken gebelik testi yaptım bir bakarmısın canım adetime 4 gün var daha
Sanırım daha erken ben çizgi göremedim yada belki resimde görünmüyordur .

Çizgi var silik ama bence biraz daha bekleyin

Gördüm bben çok silik ama var gibi. Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…