Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam Kızlar yirmi martta çatlama iğnesi oldum yirmi iki martta ilişki oldu dün test yaptım Negatif erken gebelik testlerinden mi yapsam diyorum erken sonuç veren gebelik testi ne zaman yapılmalı ?
Selam Kızlar yirmi martta çatlama iğnesi oldum yirmi iki martta ilişki oldu dün test yaptım Negatif erken gebelik testlerinden mi yapsam diyorum erken sonuç veren gebelik testi ne zaman yapılmalı ?
Ben bir hafta önce öğrendim erken gebelik testi ile Ama tabi buradaki testler biraz daha farklı sanırım Türkiye’de yok. İsmi first response 6 days early pregnancy test. Tabi bu kadar erken öğrenince de adet zamanımın geçmesini beklemeye başladım net emin olabilmek için
Teşekkür ederim.. Benim de aşılamanın 10.günü çatlatma iğnesi nin 12. Günü sabah ilk idrarımla erken gebelik testi yaptım bir bakarmısın canım adetime 4 gün var daha
Teşekkür ederim.. Benim de aşılamanın 10.günü çatlatma iğnesi nin 12. Günü sabah ilk idrarımla erken gebelik testi yaptım bir bakarmısın canım adetime 4 gün var daha