Gebeliğe Hazırlık Erken gebelık testı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dilara0909

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2017
181
49
48
37
Kızlar adet e 7 gun varken yumurtladıktan 11 gun sonra yanı erken gebelık testı yaptım cok mu erken aksam vaktı idi.

Evde gebelik testi için erken bende o zamanlar kanda öğrenmiştim 8 gün vardı adetime

Erken gebelik testleri hiç bir işe yaramıyor ben hemen geçişe kalmak istediğim için canım sıkıldıkça alıp test yapıyordum hamile kaldığım ay da erken gebelik testi yaptık negatif çıktı Sonra simir testi için hastaneye gittiğim de hamile olduğumu öğrendim evde yapılan testlere çok güvenme seni üzmekten başka hiç bir ise yaramıyor adetin 7fün geçtikten sonra asıl em net çıkartıyor

Erken gebelik testleri hiç bir işe yaramıyor ben hemen geçişe kalmak istediğim için canım sıkıldıkça alıp test yapıyordum hamile kaldığım ay da erken gebelik testi yaptık negatif çıktı Sonra simir testi için hastaneye gittiğim de hamile olduğumu öğrendim evde yapılan testlere çok güvenme seni üzmekten başka hiç bir ise yaramıyor adetin 7fün geçtikten sonra asıl em net çıkartıyor
Su 20 lralık olandan bahsediyoruz dımı benım normalde pazr gunu ayın 4 unde adetım ama ben ayun 18 de yumurtam catladı yanı 11 gun geçti dun yaptım cıkmadı 7 yıldır istiyorum umudum kalmafı

Evet 20 tl olan uzun ince gebelik testleri ben bir düşük yaptım ilk denememde hamile kalmıştım sonra çocuk sahibi 6ay kadar olamadım eşime de doktora gidicem bir sorum yoksa sende gideceksin dedim ümidimin kalmadığı ay oldu doktora gittim hamile olduğumu öğrendim kafana takma taktıkça hiç olmuyor buna emin ol aklın geldikçe başka seyler düşün ve ilişkiye girerken çocuk yapmak için değil normal seyrinde gir bir de ilişki sırasında kadının doyması vajinal kuruluğa sebeb verir o an spermlerin geçişini kolaylaştırır ilişkiden sonra da hemen belinin altına yastık koy bekle bi ay da bunları yaparak dene ben kaldığım ay bunlara çok dikkat etmiştim umarım güzel haberlerini alırız

Su 20 lralık olandan bahsediyoruz dımı benım normalde pazr gunu ayın 4 unde adetım ama ben ayun 18 de yumurtam catladı yanı 11 gun geçti dun yaptım cıkmadı 7 yıldır istiyorum umudum kalmafı
canım bende dün yaptım yumurtlamadan 10 gun sonra erken gebelik testi saatler sonra silik çıktı ama normal gebelik testinde çıkmadı sanırım testin kendi çizgisi pek güvenme derim ben

Back