Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birde bu evde yapilan gebelik testleri varmis canim bilgin var mi
Duydum canım, saçmalık o çamaşır suyunu diyorsan. Ya köpürür ya köpürmez, gebelikle ilgisi yok yani. Bir erkeğe yaptır yine köpürür köpüreceği varsa.

Gebe olan biri o testi yapıp şans eseri köpürdüğünü görünce aaa acaba hamile miyim diye düşünüyor, kan verince de gebe çıkınca aaa çamaşır suyu testi doğru sonuç veriyormuş gebeyim zaten diyor laf yayılıyor öyle. Rastgele köpürüyor. Babama yaptırsam yine köpürebilir yani. Biri oğluna yapmış köpürmüş herhalde.

Boyle olacagini bilsem gider baska hastanede yaptirirdim testi bide daha cok erken diyo doktor onun için cok erken ama bizim icin tam zamani merak ediyoruz sonuçta yaşamayan bilmez
Erken falan değil canım. Bildiğim kadarıyla BAT'a 2 gün kaldı senin. Birşey varsa kanda kesin çıkar zaten. Gebelik yoksa da âdetini beklersin. Doktor gecikmediğin için öyle demiş boşver.

Bende 2 gün geciktim bugün. Yarın evde test yapacağım. İlk denemede tutmuş olamaz herhalde...

Hic belli olmaz canim ben evlendigim ay hamile kalmistim bilmeyerek
Valla bilmiyorum canım. Yumurtlamadan önce sadece 1 kez ilişki oldu. Yumurtladığım gün zaten tatile çıktık yani değerlendiremedik aslında bu ayı. Yumurtadan 2 gün sonra bir daha ilişki oldu ama o zor tutar.

Ben evlenince 1 ay boyunca kanama yaşadım. Senin ilk ay iyi geçmiş yinede.

Yumurtlamadan once 2 gun once bike girsen ikiskiye tutma ihtimali var canim spermler 3 gün yaşiyor oomus olabilr

Hangi marka erken gebelik testi kullandin canim? Ben eczaneye sordum da 18 tl falan demislerdi cok pahali geldi almamistim hos sonra adet oldum iyi ki para vermemisim dedim de bidahaki aylar icin nasl yapsam acaba hamgisinden alsam?

Hangi marka erken gebelik testi kullandin canim? Ben eczaneye sordum da 18 tl falan demislerdi cok pahali geldi almamistim hos sonra adet oldum iyi ki para vermemisim dedim de bidahaki aylar icin nasl yapsam acaba hamgisinden alsam?
Canim ilk aldiğim comfort early olan 20 tldi ilk cizgi cok silik cikti varla yok arasi sonra productor ola testi aldim onun icin daha iyi diyolar ama bilmiyorum onu yaptim tek cizgiydi eger hamileysem demekki confort early daha iyiymis diye düşünücem

U
üstelik ikici teste 30 lira verdim inşallah hamileyim dir yoksa 50 lira çöpe gitmis olacak

İnternet üzerinden alırsan daha ucuza almış olursun canım ben öyle yaptım. Siparişim bugün geliyor hatta.

Laboquick markasını kullanabilirsin. 10 tanesini 9.90TL gibi bir fiyata satıyorlardı. Ben 5li Oncomed markasından aldım 8.75TL'ye. Böyle toplu alınca daha uygun oluyor fiyatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…