- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
- Konu Sahibi aslannnn0727
Bekliyorum canım hayırlısı olsun inşaAllah.Yarin sabah erkenden kan vericem canim haber edrim sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyorum canım hayırlısı olsun inşaAllah.Yarin sabah erkenden kan vericem canim haber edrim sana
Kan verdin mi canım?Yarin sabah erkenden kan vericem canim haber edrim sana
Kan verdin mi canım?[/QUOT yarina kadar nasil beklicem bilmiyorum
Kan verdin mi canım?
Sağlık ocakları böyle bekletiyor insanı işte. Sabret canım.Verdim canim saglik ocagina ama yarin öğlenden sonra dedi sonuc icin
Boyle olacagini bilsem gider baska hastanede yaptirirdim testi bide daha cok erken diyo doktor onun için cok erken ama bizim icin tam zamani merak ediyoruz sonuçta yaşamayan bilmezSağlık ocakları böyle bekletiyor insanı işte. Sabret canım.
Duydum canım, saçmalık o çamaşır suyunu diyorsan. Ya köpürür ya köpürmez, gebelikle ilgisi yok yani. Bir erkeğe yaptır yine köpürür köpüreceği varsa.Birde bu evde yapilan gebelik testleri varmis canim bilgin var mi
Erken falan değil canım. Bildiğim kadarıyla BAT'a 2 gün kaldı senin. Birşey varsa kanda kesin çıkar zaten. Gebelik yoksa da âdetini beklersin. Doktor gecikmediğin için öyle demiş boşver.Boyle olacagini bilsem gider baska hastanede yaptirirdim testi bide daha cok erken diyo doktor onun için cok erken ama bizim icin tam zamani merak ediyoruz sonuçta yaşamayan bilmez
Bende 2 gün geciktim bugün. Yarın evde test yapacağım. İlk denemede tutmuş olamaz herhalde...
Valla bilmiyorum canım. Yumurtlamadan önce sadece 1 kez ilişki oldu. Yumurtladığım gün zaten tatile çıktık yani değerlendiremedik aslında bu ayı. Yumurtadan 2 gün sonra bir daha ilişki oldu ama o zor tutar.Hic belli olmaz canim ben evlendigim ay hamile kalmistim bilmeyerek
Yumurtlamadan once 2 gun once bike girsen ikiskiye tutma ihtimali var canim spermler 3 gün yaşiyor oomus olabilrValla bilmiyorum canım. Yumurtlamadan önce sadece 1 kez ilişki oldu. Yumurtladığım gün zaten tatile çıktık yani değerlendiremedik aslında bu ayı. Yumurtadan 2 gün sonra bir daha ilişki oldu ama o zor tutar.
Ben evlenince 1 ay boyunca kanama yaşadım. Senin ilk ay iyi geçmiş yinede.
Evet canım doğru.Yumurtlamadan once 2 gun once bike girsen ikiskiye tutma ihtimali var canim spermler 3 gün yaşiyor oomus olabilr
Kasık agrim var canim aşiri duygusallik bide hissediyo gibiyim bilmiyorumHamilelik gibi belirtiniz var mı acaba
Canim ilk aldiğim comfort early olan 20 tldi ilk cizgi cok silik cikti varla yok arasi sonra productor ola testi aldim onun icin daha iyi diyolar ama bilmiyorum onu yaptim tek cizgiydi eger hamileysem demekki confort early daha iyiymis diye düşünücemHangi marka erken gebelik testi kullandin canim? Ben eczaneye sordum da 18 tl falan demislerdi cok pahali geldi almamistim hos sonra adet oldum iyi ki para vermemisim dedim de bidahaki aylar icin nasl yapsam acaba hamgisinden alsam?
üstelik ikici teste 30 lira verdim inşallah hamileyim dir yoksa 50 lira çöpe gitmis olacakHangi marka erken gebelik testi kullandin canim? Ben eczaneye sordum da 18 tl falan demislerdi cok pahali geldi almamistim hos sonra adet oldum iyi ki para vermemisim dedim de bidahaki aylar icin nasl yapsam acaba hamgisinden alsam?
İnternet üzerinden alırsan daha ucuza almış olursun canım ben öyle yaptım. Siparişim bugün geliyor hatta.Hangi marka erken gebelik testi kullandin canim? Ben eczaneye sordum da 18 tl falan demislerdi cok pahali geldi almamistim hos sonra adet oldum iyi ki para vermemisim dedim de bidahaki aylar icin nasl yapsam acaba hamgisinden alsam?
Kan sonuçlarını aldın mı canım?U
üstelik ikici teste 30 lira verdim inşallah hamileyim dir yoksa 50 lira çöpe gitmis olacak