Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aslannnn0727

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
88
30
3
Sizce sonuc nedir kizlar ? Adete 4 gun var

Eklentiler

• Screenshot_20180210-141714.png
    Screenshot_20180210-141714.png
    248,3 KB · Görüntüleme: 1.961
  • Screenshot_20180210-141704.png
    Screenshot_20180210-141704.png
    247,4 KB · Görüntüleme: 1.927
Ben iki fotoğrafta da silik bir çizgi görüyorum canım, hayırlısı olsun inşaAllah. Testim yok ki ben de yapayım.

Birazdan gidip tekrar test alacagim cok merak ediyorum dun yapmistim testi farkeder mi acaba yukselmiş midir ?
Dün yaptıysan bugün az daha koyu çıkabilir ya da daha erken olduğu için aynı koyulukta çıkar gerçekten birşey varsa canım. İstersen yap, yapmayacaksan yarın kesin yap bence. Testim olsa bende yapacağım.

Gebelik olmadığı halde bu ay gecikme yaşarsan ümide kapılırsın canım ve âdet olduğunda çok üzülürsün. Bence Pazartesi kan testi ver ki için rahat olsun. Ya da âdete 1 gün kala bir daha test yapabilirsin ama erken olduğu için sahte negatif çıkabilir gebelik olsa bile. Bazı insanlarda gecikmeden 1 hafta sonra anca pozitif çıkıyor.

Bende şaşırdım negatif çıkmasına. Testin biri sahte sonuç verdi ama hangisi...

Gebelik olmadığı halde bu ay gecikme yaşarsan ümide kapılırsın canım ve âdet olduğunda çok üzülürsün. Bence Pazartesi kan testi ver ki için rahat olsun. Ya da âdete 1 gün kala bir daha test yapabilirsin ama erken olduğu için sahte negatif çıkabilir gebelik olsa bile. Bazı insanlarda gecikmeden 1 hafta sonra anca pozitif çıkıyor.

Bende şaşırdım negatif çıkmasına. Testin biri sahte sonuç verdi ama hangisi...
Evet canim salı günü adet günüm olmazsam gidip kan vericen bakalim hayirlisi

Back