Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim cevabınız içinnormal testlerde bile çıkar iki gün kala.. Rabbim gönlünüze göre versin...
Kızlar selam birşey sormak istiyorum bebek düşünüyorum adetime 2 gün kaldı ve idrar yolu enjeksiyonum çıktı bugun öğrendim erken gebelik testi yapsam çıkarmı kullanan var mı ilaç kullanmam gerekiyor zaman kaybetmeden fikri olan varsa yardımcı olabilir mi
Amin amin inş herkese Rabbim sağlıklı gebelikler ve bebekler nasip etsin insan napıcanı bilemiyorGözün aydın ya ne kadar da güzel bi an dimii Allahım isteyen herkese yasatsin![]()
Cnm bnm normal adet belirtilerinin aynısı karın ve bel ağrısı vardı ama bnm gögüslerm çok ağrıyordu yumurtlama gününden beri hiç durmadı ovülasyon takibi yapmıştım ilk kez gögüs uçlarında kararma oldu ve tansiyonum sürekli düşüp başım dönüyordu suanda teste göre 1 haftalık daha çok yeni değerimin artışını gözlemlicez artık ama hamilelik belirtisi hemen olmaz diyenler halt etmiş nerdeyse hepsinide yaşadımCanım bişey sorucam ne belirti yaşadın bide enfeksiyon engel die biliyodum demek değilmiş
Cnm bnm normal adet belirtilerinin aynısı karın ve bel ağrısı vardı ama bnm gögüslerm çok ağrıyordu yumurtlama gününden beri hiç durmadı ovülasyon takibi yapmıştım ilk kez gögüs uçlarında kararma oldu ve tansiyonum sürekli düşüp başım dönüyordu suanda teste göre 1 haftalık daha çok yeni değerimin artışını gözlemlicez artık ama hamilelik belirtisi hemen olmaz diyenler halt etmiş nerdeyse hepsinide yaşadım
Kişiden kişiye değişir elbet bnm bünyem zayıf biraz o yuzdn ben hepsini hissettim galiba aslında daha yeni başlamstm 2. Ayım o yuzdn cok şaşırdık bu ay ovülasyon yapmstım adetlerim düzenli genelde yumurtlama gününü yakaladm o gün ilişki oldu ertesi gün girmedim üst üste yapmadım yani hiç nasip etti Rabbim inş sizinde gönlünüze göre olur herşeySanırım kisiden kisiye degisiyor canım benum de adete 1 hafta kala göğüslerim çok şişerdi ama bu ay yok gunum de belirsiz bu ay çok karışık benim için ama senin adına çok sevindim ne zamandır istiyodun
Kişiden kişiye değişir elbet bnm bünyem zayıf biraz o yuzdn ben hepsini hissettim galiba aslında daha yeni başlamstm 2. Ayım o yuzdn cok şaşırdık bu ay ovülasyon yapmstım adetlerim düzenli genelde yumurtlama gününü yakaladm o gün ilişki oldu ertesi gün girmedim üst üste yapmadım yani hiç nasip etti Rabbim inş sizinde gönlünüze göre olur herşey
Ayy çokk sevindim canım gözün aydın :)Canım hamileyimmEki Görüntüle 2106819