Teşekkür ederim sadece ben görüyorum diye düşünüyordumMerhabalar evet çok hafif silik çizgi gördüm ben
Çizgi görünüyorMerhaba adetime iki gün var bugün içime şüphe düşürdüler yapmak istedim ama çok aşırı silik çıktı emin olamıyorum yardımcı olur musunuz
Sabah tekrardan denicem inşallah daha net görünürBende gördüm çok silik bence 1 2 gün sonra tekrar deneyin.
Umarım gönlünüze göre olurTeşekkür ederim sadece ben görüyorum diye düşünüyordum
Çok teşekkür ederimUmarım gönlünüze göre olur
İnşallah inşallahBence de var hafif görünüyor çok yeni herhalde hayırlısı olsun inşallah
Sabah kalkınca tekrar denicem inşallahBende gördüm çok silik bence 1 2 gün sonra tekrar deneyin.
İnşallahBencede var gibi. Benim 2.gebeliğimde böyle olmuştu şimdi yanımda uyuyor minnoşumDarısı size ınsallah
Bende bu testteb yaptim sizce varmi degeriniz kaç cikmistiMerhaba adetime iki gün var bugün içime şüphe düşürdüler yapmak istedim ama çok aşırı silik çıktı emin olamıyorum yardımcı olur musunuz
Bana var gibi geldi çok silik ama gözüküyor hayırlı olsun inşallahBende bu testteb yaptim sizce varmi degeriniz kaç cikmisti
Evet ama miniminnacık o annesiBende bu testteb yaptim sizce varmi degeriniz kaç cikmisti