- 25 Haziran 2021
- 102
- 71
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim sadece ben görüyorum diye düşünüyordumMerhabalar evet çok hafif silik çizgi gördüm ben
Çizgi görünüyorMerhaba adetime iki gün var bugün içime şüphe düşürdüler yapmak istedim ama çok aşırı silik çıktı emin olamıyorum yardımcı olur musunuz
Sabah tekrardan denicem inşallah daha net görünürBende gördüm çok silik bence 1 2 gün sonra tekrar deneyin.
Umarım gönlünüze göre olurTeşekkür ederim sadece ben görüyorum diye düşünüyordum
Çok teşekkür ederimUmarım gönlünüze göre olur
İnşallah inşallahBence de var hafif görünüyor çok yeni herhalde hayırlısı olsun inşallah
Sabah kalkınca tekrar denicem inşallahBende gördüm çok silik bence 1 2 gün sonra tekrar deneyin.
İnşallah maşallah güzel sağlıklı vakitleriniz olur inşallahBencede var gibi. Benim 2.gebeliğimde böyle olmuştu şimdi yanımda uyuyor minnoşum Darısı size ınsallah
Bende bu testteb yaptim sizce varmi degeriniz kaç cikmistiMerhaba adetime iki gün var bugün içime şüphe düşürdüler yapmak istedim ama çok aşırı silik çıktı emin olamıyorum yardımcı olur musunuz
Bana var gibi geldi çok silik ama gözüküyor hayırlı olsun inşallah ben bir hafta sonra kan verdim adetim geçsin diye 809 çıkmıştı 4 haftalık dedilerBende bu testteb yaptim sizce varmi degeriniz kaç cikmisti
Evet ama miniminnacık o annesi (tabi testin yanıltma ihtimalini göz ardı edersek) bence kaset testleri deneyin, erken gebelik testlerinde hata olabiliyor diyorlar sabah ilk idrarınla yine test yap Allah hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin sana bana ve isteyen tüm isteyenlereBende bu testteb yaptim sizce varmi degeriniz kaç cikmisti