• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken Gebelik Testi yardim!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cilek85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
10
2
1
39
Kızlar ben dün adete 7 gun kala erken gebelik testi yaptım cok mu erken ..yumurtlamanin üzerinden 8 gun geçmişti ☹negatif cıktı..daha önce 4 ay önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu üzerinden 3 ay geçti gecen ayda kimyasal gebelik oldu .allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🙏

4gün kalırken yapmanın daha doğru olduğunu söylüyorlar hayırlısı olsun

Teşekkür ederim biraz acele ettim sanırım zaman geçtikçe sabırsızlık artiyor

Teşekkür ederim biraz acele ettim sanırım zaman geçtikçe sabırsızlık artiyor

Evet insan sabırsız oluyor ama vücudu da strese sokuyoruz buda aslında olumsuz etkiliyor. Hayırlısı inşallah tez vakitte Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip eder

Kızlar ben dün adete 7 gun kala erken gebelik testi yaptım cok mu erken ..yumurtlamanin üzerinden 8 gun geçmişti ☹negatif cıktı..daha önce 4 ay önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu üzerinden 3 ay geçti gecen ayda kimyasal gebelik oldu .allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🙏
Merhaba öncelikle geçmiş olsun herşeyin hayırlısı önce böyle düşünmek lazım
Geçen ay ben de kimyasal yaşadım sizi anlıyorum
inş en yakın doğru zamanda güzel haberi alırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız

Kızlar bende 4 gün kala yaptım negatif çıktı pazar günü adet günüm galiba bende erken yaptım

Merhaba öncelikle geçmiş olsun herşeyin hayırlısı önce böyle düşünmek lazım
Geçen ay ben de kimyasal yaşadım sizi anlıyorum
inş en yakın doğru zamanda güzel haberi alırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
Meraba evet hep hayırlısını diledim inanın. Sizede çok geçmiş olsun zor tabi ama inşallah bir gün bizlerde hayırlı haberler alırız diye umuyorum

Benimde pazartesi günü regl günüm bugün sabah yaptım erken gebelik testi ama negatif 😞 acaba erken mi yaptım diyorum bilemedim. Bu ay hsg çektirmiştim olabilir diye ümitlenmiştim ama galiba yok

Hiç belli olmaz geç döllenme olabilir ..fazla kendinizi üzmeden adet gününüzü bekleyin hatta geçmesini..olmazsa da ümidi kesmeyin bir gün alırsınız guzel haberi insallh.

Meraba evet hep hayırlısını diledim inanın. Sizede çok geçmiş olsun zor tabi ama inşallah bir gün bizlerde hayırlı haberler alırız diye umuyorum
Evet yaptım ama çıkmadı bende hayırlısıyla istiyorum sizinki 7 gün kala belli oldu mu hayırlı olsun bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çok acele ediyorsunuz bekleyin adetiniz geçsin neden erkenden vücudunuzuda kendinizide geriyorsunuz.? Heyecanınızı anlıyorum ama siz kendinizi sıksanızda sıkmasanızda vaktinden önce yaprak düşmüyor malesef🤕

Çok erken, benim bu ay regli olmam gereken günün uzerinden neredeyse 1 hafta 10 gün geçmişti idrar testi negatif çıktı. Bekledim 5 gün sonra falan tekrar yaptım pozitif çıktı. Yani regli olmam gereken günden neredeyse 2 hafta sonra pozitif çıktı sonucum. Fakat dün doktora gittiğimde kese boş gözüküyor dedi. 8.haftamdayim regli tarihime gore. Ortada embriyoda yolk da yok. Bu sefer de boş gebelik geçiriyorum hiç bitmiyor hamilelik sikintilarim. Doktor bir ihtimal bekleyelim geç gebelikte olabilir diyor da sanmam yani, eşimde inversiyon var kramozomlarinin birinde, sanırım o düşüğe sebep oluyor. Bu konuda da net konuşmuyor doktorlar gerçi inversiyon fertiliteye etkisi kesin degil diyorlar. Yaşayıp göreceğiz. Bundan 6 ay öncede 8.yada 9 haftalikti kalbi durdu bebeğin yine kürtaj olmuştum. Normal hamilelik yalan oldu bana

Çok erken, benim bu ay regli olmam gereken günün uzerinden neredeyse 1 hafta 10 gün geçmişti idrar testi negatif çıktı. Bekledim 5 gün sonra falan tekrar yaptım pozitif çıktı. Yani regli olmam gereken günden neredeyse 2 hafta sonra pozitif çıktı sonucum. Fakat dün doktora gittiğimde kese boş gözüküyor dedi. 8.haftamdayim regli tarihime gore. Ortada embriyoda yolk da yok. Bu sefer de boş gebelik geçiriyorum hiç bitmiyor hamilelik sikintilarim. Doktor bir ihtimal bekleyelim geç gebelikte olabilir diyor da sanmam yani, eşimde inversiyon var kramozomlarinin birinde, sanırım o düşüğe sebep oluyor. Bu konuda da net konuşmuyor doktorlar gerçi inversiyon fertiliteye etkisi kesin degil diyorlar. Yaşayıp göreceğiz. Bundan 6 ay öncede 8.yada 9 haftalikti kalbi durdu bebeğin yine kürtaj olmuştum. Normal hamilelik yalan oldu bana
Hadi yaa çok geçmiş olsun canım ama seninki büyük ihtimalle geç döllenme olmuş bilmiyorum daha var evet ama Bi denemek istedim 😊

Back