• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erken gebelik testi yaptırıp negatif çıkan sonra pozitif olan hamile var mı....

omre_bedel

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
175
24
298
Denizli
adet görmeme 13 gün var ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum.kasıklarım ağrıyor karnımda bir şişlik var çok sık idrara çıkıyorum bugün gebelik testi yaptırdım hamile değilsin dedi doktor 1.20 çıktı ama daha adet görmeme 13 gün var değer yükselir mi acaba hamilemiyim.istediğimiz bir bebek olacak bu ay korunmadık hemen hamile kalmış olabilir miyim...

kan değerim 1.20 çıktı düşük değer olduğu için hamile değilsin dedi ultrasona falan girmedim kadın doğumcuya gitmedim zaten hafta sonu acilde tahlil yaptırdım kasıklarım ağrıyoor diye daha adet görmeme de var 27. adet göreceğim bakalım hayırlısı...

adet görmeme 13 gün var ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum.kasıklarım ağrıyor karnımda bir şişlik var çok sık idrara çıkıyorum bugün gebelik testi yaptırdım hamile değilsin dedi doktor 1.20 çıktı ama daha adet görmeme 13 gün var değer yükselir mi acaba hamilemiyim.istediğimiz bir bebek olacak bu ay korunmadık hemen hamile kalmış olabilir miyim...

Merhaba,

Ben ilk ay kendimi hamile gibi hissederek erken gebelik testi yapmıştım ve negatif çıkmıştı, bir de üstüne adet görünce hamile olmadığımı düşünmüştüm. İkinci ay yaptığım test pozitif çıktı fakat doktora gittiğimde 2 aylık hamile olduğumu söyleyince çok şaşırmıştım.

Erken gebelik testi yanıltıcı olabiliyor

tyle mrb ultrasonda gözükmedimi peki bide kan değerlerin nasıldı..

kanda çıkmayınca ultrasona falan girmedim rüyamda sürekli hamile oldugumu görüyordum bide çok istiyodum bebek olmasını adet falan gecikince eczaneden aldıgım testi yaptım çift çizgi çıktı sonra hastaneye gittim dr .ultrasonla baktı kese oluşmuş 2 hafta sonra gelindedi 2 hafta sonra bebiş göründü :)epey inanamadım bu duruma şimdi 17.haftayı geride bıraktık .bende kansızlık hep vardı degerlerim çok düşüktü birsürü ilaç kullanmama ragmen haala düşük dr. demir ve magnezyumun dozunu artırdı demir baglayıcı igne verdi buna ragmen düşük oldugunu söylüyor

Son düzenleme:
Bugün benim adet günüm hala olmadım, gittim bir test aldım hiç çizgi yok bozuk olduğunu düşündüm attım. Dayanamadım gittim bir tane pahalı olanlardan aldım yaptım ve yine hiç çizgi yok. negatifi anlarımda hiç çizgi olmaması can sıkıcı.

bende de aynı durum olmuştu. Hamile olduğumu daha üç haftalıkken anlamıştım. Kendinizi dinleyen biriyseniz vücudunuzdaki değişiklikleri farkediyorsunuz. ben o zamanlar spor yapmama rağmen bir türkü kilo veremiyordum. Kabızlık şişkinlik garip bi iştah artışı da cabasıydı. evde test yaptım negatif çıktı. Sat tan önce yapmıştım böyle çıkacağı yüksek bir ihtimaldi. Kan testinde çıkar dediler doktora gittim bir şey yok dedi. Sonra adet gecikmesi de olunca yine gittim. 6 haftalık hamilesin dedi.Şimdi 27 haftalık hamileyim.:) Garip varlıklarız vesselam. :) tavsiyem; sonuç kesinleşene kadar kendine dikkat et yoksa benim gibi ilk aylarda çok sıkıntı çekersin. bir de kanda ve evde yapılan gebelik testinde adet tarihinden 10 gün geçmezse bilinmiyor. Hem üzülme hem de umutlanma derim. inşallah her şey istediğin şekilde gelişir.

bende de aynı durum olmuştu. Hamile olduğumu daha üç haftalıkken anlamıştım. Kendinizi dinleyen biriyseniz vücudunuzdaki değişiklikleri farkediyorsunuz. ben o zamanlar spor yapmama rağmen bir türkü kilo veremiyordum. Kabızlık şişkinlik garip bi iştah artışı da cabasıydı. evde test yaptım negatif çıktı. Sat tan önce yapmıştım böyle çıkacağı yüksek bir ihtimaldi. Kan testinde çıkar dediler doktora gittim bir şey yok dedi. Sonra adet gecikmesi de olunca yine gittim. 6 haftalık hamilesin dedi.Şimdi 27 haftalık hamileyim.:) Garip varlıklarız vesselam. :) tavsiyem; sonuç kesinleşene kadar kendine dikkat et yoksa benim gibi ilk aylarda çok sıkıntı çekersin. bir de kanda ve evde yapılan gebelik testinde adet tarihinden 10 gün geçmezse bilinmiyor. Hem üzülme hem de umutlanma derim. inşallah her şey istediğin şekilde gelişir.

'sat tan önce' demişsiniz pardon sat tam olarak nedir

Back