- 5 Ocak 2019
- 27
- 3
- 86
- 30
- Konu Sahibi Matmazel311
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede varMerhaba erken gebelik testi yaptım awox marka sanki silik çizgi var yinede emin olamadım bir bakar mısınız
Bence var gibiMerhaba erken gebelik testi yaptım awox marka sanki silik çizgi var yinede emin olamadım bir bakar mısınız
Ayy ben gördüm ben var gibi inşallah vaardırMerhaba erken gebelik testi yaptım awox marka sanki silik çizgi var yinede emin olamadım bir bakar mısınız
Ayne. Öyle ben de çok pozitif görüp kanda negatif gorudm 2 yıllık evliyim ve bu ay 1 aylık gebe olduğumj öğrendim 22 yaşındayım pcos insülin ve tiroid hastasıyım degerleirm normale dönmeye başlamış az da zayıfladım çok şükür bu ay aşılamaya geçecektik yoksa gerek kalmadı şükür rabbim isteyen herkese nasip etsinGünaydın kizlar sonuç negatif testlere güven olmuyor bir kez daha anladım
Hayırlı olsun canım nasıl oldu ovulasyon takip ettin mi?Ayne. Öyle ben de çok pozitif görüp kanda negatif gorudm 2 yıllık evliyim ve bu ay 1 aylık gebe olduğumj öğrendim 22 yaşındayım pcos insülin ve tiroid hastasıyım degerleirm normale dönmeye başlamış az da zayıfladım çok şükür bu ay aşılamaya geçecektik yoksa gerek kalmadı şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ovulasyon testi hiç yapmadım doktorum bana fenomom diye bı vitamin verdi içinde ginseng Q10 folik asit c B12 sayanadigim bir sürü vitamin var onu kullandım coraspin tiroid ve insülin ilaçlarımı kullandım benim adetim pcostan ve tiroid insulinden dolayı 3 4 ayda bir olurdu dupaston kullandım 2 ay bu hem adet söktürücü düzenleyici hem de gebelik varsa bebeğin tutunmasink sagliyomus progestan hapı görevi görüyormuş ben afedersiniz lavabo ihtiyacından sonra geçen hafat acayip alt karın ağrısı çektim bikac gün sağ kasığım batiyodu böyle göğsümde hafif bı şişlik vardı bulantı ve yanmam vardı bende sıcaklardan olsa gerek dedim alt karın ağrım geçmeyince umduum yoktu 2 tane test aldım bı tanesini yaptım 2 saniye içinde belirmeye başladı kayinvalidemlerde yaptım kimseye demedim emin olmak için evime gelip yaptım o da hemen pozitife döndü onu yaptiktan bilacgun sonra pazartesi kan verdim 306.41 çıktı yakinimdaki hastanede verdim kendi doktoruma haber verdik böyle oldu diye cuma günü kenfi doktoruma gittim hemşiremle devamlı irtibat halindeyim zaten doktoruma demiş ben gittim konuştum doktorumla baktı alttan ultrasonla şu an sadeve keseyi gördük 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim sağlıklı gebelik gidişi iyi deid 27sinfe gidicem ama bı takım kan testlerk istedi gittiğim hastane özel tahlil pahalı tutar diye devlette yada şehir Hastanesi'nde vercem carsamba günü hayırlısıyla gidicez bakalım bulantı şikayetleri olana bilgi olsun doktorum zencefil en yakın dostun olsun bulantina çok iyi gelir dedi gitmedne bigun önce bu mevzuyu nette okumuştum zencefil konsuunu çiğ kuruyemiş taşı yNinda ceviz çiğ badem çiğ fındık dedi kan şekerim düşerse at ağzına kan şekerini dengeler dediHayırlı olsun canım nasıl oldu ovulasyon takip ettin mi?
belirtilerin neler?
çok tebrikler bu arada
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım nasıl oldu ovulasyon takip ettin mi?
belirtilerin neler?
çok tebrikler bu arada
Çok sağol canım çok bilgilendirici olmuş Benimde adetlerim düzensiz acaba dupaston kullansam işe yarar mıB
Ovulasyon testi hiç yapmadım doktorum bana fenomom diye bı vitamin verdi içinde ginseng Q10 folik asit c B12 sayanadigim bir sürü vitamin var onu kullandım coraspin tiroid ve insülin ilaçlarımı kullandım benim adetim pcostan ve tiroid insulinden dolayı 3 4 ayda bir olurdu dupaston kullandım 2 ay bu hem adet söktürücü düzenleyici hem de gebelik varsa bebeğin tutunmasink sagliyomus progestan hapı görevi görüyormuş ben afedersiniz lavabo ihtiyacından sonra geçen hafat acayip alt karın ağrısı çektim bikac gün sağ kasığım batiyodu böyle göğsümde hafif bı şişlik vardı bulantı ve yanmam vardı bende sıcaklardan olsa gerek dedim alt karın ağrım geçmeyince umduum yoktu 2 tane test aldım bı tanesini yaptım 2 saniye içinde belirmeye başladı kayinvalidemlerde yaptım kimseye demedim emin olmak için evime gelip yaptım o da hemen pozitife döndü onu yaptiktan bilacgun sonra pazartesi kan verdim 306.41 çıktı yakinimdaki hastanede verdim kendi doktoruma haber verdik böyle oldu diye cuma günü kenfi doktoruma gittim hemşiremle devamlı irtibat halindeyim zaten doktoruma demiş ben gittim konuştum doktorumla baktı alttan ultrasonla şu an sadeve keseyi gördük 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim sağlıklı gebelik gidişi iyi deid 27sinfe gidicem ama bı takım kan testlerk istedi gittiğim hastane özel tahlil pahalı tutar diye devlette yada şehir Hastanesi'nde vercem carsamba günü hayırlısıyla gidicez bakalım bulantı şikayetleri olana bilgi olsun doktorum zencefil en yakın dostun olsun bulantina çok iyi gelir dedi gitmedne bigun önce bu mevzuyu nette okumuştum zencefil konsuunu çiğ kuruyemiş taşı yNinda ceviz çiğ badem çiğ fındık dedi kan şekerim düşerse at ağzına kan şekerini dengeler dedi
Çok sağol canım çok bilgilendirici olmuş Benimde adetlerim düzensiz acaba dupaston kullansam işe yarar mı
Lavabo ihtiyacı derken idrar sıklaşması mı kabuzlık mı? Bide adetten kaç gün önce bu belirtiler. Değerimizde maşallah çok güzel inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza.
Bide son sorum göğüs şişliği yanında etrafında kabarcıklar oluştu mu ?
Balık yağı sarı kapsül şeklinde şeffaf isterseniz tizu içerken üstüne için balık yağınıEki Görüntüle 2901712 içinde böyle toz var 30 tane 1 aylık kullanım için günde 1 tane balık yağı bir tane de tozu 1 su bardağına karıştırıp iciyoruz
Çok fazla vitamin var içeriğinde baya yumurta kalitesini artırır gibi deneyeceğimEki Görüntüle 2901712 içinde böyle toz var 30 tane 1 aylık kullanım için günde 1 tane balık yağı bir tane de tozu 1 su bardağına karıştırıp iciyoruz
Hayır tabiki engel değil olsaydı bana olurdu bu adet düzenleyici adet söktürücü doktorum bebek tutunsun diye 2.yi demişti bende söktürücü düzenleyici degilmi hocam niye bidaha içiyorum dedim bebek varsa tutunsun diye biz bu ilacı her fonksiyonda kullanıyoruz dediÇok teşekkür ederim N11den bakarım. İnşallah size olduğu gibi bana da olur. Duphaaton gebeliğe engel değil dimi?
Aynen doktorum bunun sayesinde kaldım dedi doktumu soran olursa tavsiye ediyim Ankara'da olana kendisi tüp bebek bölüm başkanı Memorial hastanesi nimet Aygül Demirol . Dupaston rahim kalınlaştırmak için de oneriyomus bazı doktorlar progestan görevi görüyormuş ama yinede doktorunuza danışın sorun görmezse kullaninÇok fazla vitamin var içeriğinde baya yumurta kalitesini artırır gibi deneyeceğim
Dupastonu en son Haziran'da mı ne kullanfim temmuz 10 da adet oldumHayır tabiki engel değil olsaydı bana olurdu bu adet düzenleyici adet söktürücü doktorum bebek tutunsun diye 2.yi demişti bende söktürücü düzenleyici degilmi hocam niye bidaha içiyorum dedim bebek varsa tutunsun diye biz bu ilacı her fonksiyonda kullanıyoruz dedi