Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eczanelerde bulabiliyor muyuz peki yoksa internetten mi bulmak gerekPredictor marka kullandım. Negatif gösterdi doğruydu yani. Bata 6 gün kalaya kadar doğru olduğu yazar üzerinde. Ama benucuz uyduruk testle bata 8 kala öğrenmiştim. Varsa hepsiyle çıkıyor yani
TeiekkürlerTabiki, eczanelerde var.
Yani erken gebelik testi ya da normaş gebelik testi farketmiyor diyosun. Adetime 2 gün var normalde ama beklemelten de yoruldum test çubuğunda negatifi görmekten de yoruldum6 gün kala Erken gebelik testi kullanmıştım önceki gebelikte. Negatifti. Tamam dedim bu ay boş geçti. Ertesi gün uyduruk testle denedim. Pozitif çıktı. Yani boşuna para tuzağı bence. Varsa her testte çıkıyor zaten. Daha erken gösterdiği falan Yok.
12 Gün oldu ovulasyon testinin pik yaptığı g0nden itibarenyumurtlamadan 8-10 gün sonra erken gebelik testi göstermeye başlar bence
Benbu gebeliği 5 gün kala ucuz testlerle öğrendimYani erken gebelik testi ya da normaş gebelik testi farketmiyor diyosun. Adetime 2 gün var normalde ama beklemelten de yoruldum test çubuğunda negatifi görmekten de yoruldum![]()
Bemde yarın alayım bir tane eczaneden. Allah hayırlısını versin hepimize. Cevapların için çok teşekkür ederimBenbu gebeliği 5 gün kala ucuz testlerle öğrendim
Rica ederim hakkında hayırlısı olsun sevgilerBemde yarın alayım bir tane eczaneden. Allah hayırlısını versin hepimize. Cevapların için çok teşekkür ederim
Biraz daha bekle bence daha garanti olır. Allah gçnlüne göre versin canımarkadaşlar Merhaba , 29 nisan pazartesi günü ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Çarşam günü kontrole gittiğimde yumurtalarım çatlamıştı. doktor artık senin tarafında hallettik olayı dedi.
2 hafta içinde adet olmaz isen test yaptır dedi
1 hafta geçti ve sabırsızlanıyorum
bu şekildeyken çıkar mı sizce
6 gün kala Erken gebelik testi kullanmıştım önceki gebelikte. Negatifti. Tamam dedim bu ay boş geçti. Ertesi gün uyduruk testle denedim. Pozitif çıktı. Yani boşuna para tuzağı bence. Varsa her testte çıkıyor zaten. Daha erken gösterdiği falan Yok.
Adetine yakın yine takrarla testi bemce.Benim adet tarihim yarın erken gebelik testi aldım sabah kalktığımda yapıcam en doğru sonucu sabah idrarında veriyormuş . İnşallah hamileyimdir hayırlısıyla. Allah isteyen herlese nasip etsin .Arkadaslar allah herkese bebek sahibi olmayi nasip etsin cok zor bi surec gercekten. Ben iliskiden 8 gun sonra erken testten yaptim ama negatif bazi sitelerde adetten 5 gun oncesi kesin sonuc verir diyo bazilari iliskiden 5 gun sonra diyo hangisne inancam sasirdim her gu
Umarim dediginiz gibi olur bende adetten 10 gun once yaptim erken gebeligi ama negatif cikti insallah para tuzagidir yalandir insallah gebelik yok degildir![]()
Şimdi durum ne canım?Arkadaslar allah herkese bebek sahibi olmayi nasip etsin cok zor bi surec gercekten. Ben iliskiden 8 gun sonra erken testten yaptim ama negatif bazi sitelerde adetten 5 gun oncesi kesin sonuc verir diyo bazilari iliskiden 5 gun sonra diyo hangisne inancam sasirdim her gu
Umarim dediginiz gibi olur bende adetten 10 gun once yaptim erken gebeligi ama negatif cikti insallah para tuzagidir yalandir insallah gebelik yok degildir![]()