Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi yapanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ezo888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2019
190
108
53
37
:KK1::KK17:Sevgili kadınlar canlar, Erken gebelik testini kullanan var mı aranız da doğruluk oranı nedir? Ne zaman yapılmalı? Ve eczanelerde satılıyor mu ? Bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen

Predictor marka kullandım. Negatif gösterdi doğruydu yani. Bata 6 gün kalaya kadar doğru olduğu yazar üzerinde. Ama benucuz uyduruk testle bata 8 kala öğrenmiştim. Varsa hepsiyle çıkıyor yani

Ecz
Predictor marka kullandım. Negatif gösterdi doğruydu yani. Bata 6 gün kalaya kadar doğru olduğu yazar üzerinde. Ama benucuz uyduruk testle bata 8 kala öğrenmiştim. Varsa hepsiyle çıkıyor yani
Eczanelerde bulabiliyor muyuz peki yoksa internetten mi bulmak gerek

yumurtlamadan 8-10 gün sonra erken gebelik testi göstermeye başlar bence

6 gün kala Erken gebelik testi kullanmıştım önceki gebelikte. Negatifti. Tamam dedim bu ay boş geçti. Ertesi gün uyduruk testle denedim. Pozitif çıktı. Yani boşuna para tuzağı bence. Varsa her testte çıkıyor zaten. Daha erken gösterdiği falan Yok.

6 gün kala Erken gebelik testi kullanmıştım önceki gebelikte. Negatifti. Tamam dedim bu ay boş geçti. Ertesi gün uyduruk testle denedim. Pozitif çıktı. Yani boşuna para tuzağı bence. Varsa her testte çıkıyor zaten. Daha erken gösterdiği falan Yok.
Yani erken gebelik testi ya da normaş gebelik testi farketmiyor diyosun. Adetime 2 gün var normalde ama beklemelten de yoruldum test çubuğunda negatifi görmekten de yoruldum :(

arkadaşlar Merhaba , 29 nisan pazartesi günü ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Çarşam günü kontrole gittiğimde yumurtalarım çatlamıştı. doktor artık senin tarafında hallettik olayı dedi.
2 hafta içinde adet olmaz isen test yaptır dedi
1 hafta geçti ve sabırsızlanıyorum
bu şekildeyken çıkar mı sizce

arkadaşlar Merhaba , 29 nisan pazartesi günü ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Çarşam günü kontrole gittiğimde yumurtalarım çatlamıştı. doktor artık senin tarafında hallettik olayı dedi.
2 hafta içinde adet olmaz isen test yaptır dedi
1 hafta geçti ve sabırsızlanıyorum
bu şekildeyken çıkar mı sizce
Biraz daha bekle bence daha garanti olır. Allah gçnlüne göre versin canım

Arkadaslar allah herkese bebek sahibi olmayi nasip etsin cok zor bi surec gercekten. Ben iliskiden 8 gun sonra erken testten yaptim ama negatif bazi sitelerde adetten 5 gun oncesi kesin sonuc verir diyo bazilari iliskiden 5 gun sonra diyo hangisne inancam sasirdim her gu

Umarim dediginiz gibi olur bende adetten 10 gun once yaptim erken gebeligi ama negatif cikti insallah para tuzagidir yalandir insallah gebelik yok degildir :KK43:

Arkadaslar allah herkese bebek sahibi olmayi nasip etsin cok zor bi surec gercekten. Ben iliskiden 8 gun sonra erken testten yaptim ama negatif bazi sitelerde adetten 5 gun oncesi kesin sonuc verir diyo bazilari iliskiden 5 gun sonra diyo hangisne inancam sasirdim her gu

Umarim dediginiz gibi olur bende adetten 10 gun once yaptim erken gebeligi ama negatif cikti insallah para tuzagidir yalandir insallah gebelik yok degildir :KK43:
Adetine yakın yine takrarla testi bemce.Benim adet tarihim yarın erken gebelik testi aldım sabah kalktığımda yapıcam en doğru sonucu sabah idrarında veriyormuş . İnşallah hamileyimdir hayırlısıyla. Allah isteyen herlese nasip etsin .

Şimdi durum ne canım?

Back