• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi yanlış sonuç verir mi?

Minicikfzt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2017
4.203
8.834
158
31
Merhaba ben endometriozis hastasıyım ilaç kullanıyordum bırakalı 3 ay oldu 3 adet döngüm 21 29 26 gün. Uygulama bu ay da 26 günde regl olacağımı söylüyordu ancak olmadım bugün 29. Günüm. Bu sabah erken gebelik testi yaptım ancak negatif çıktı sizce hamile olma şansım var mı tekrar test yapmalı mıyım?

Merhaba ben endometriozis hastasıyım ilaç kullanıyordum bırakalı 3 ay oldu 3 adet döngüm 21 29 26 gün. Uygulama bu ay da 26 günde regl olacağımı söylüyordu ancak olmadım bugün 29. Günüm. Bu sabah erken gebelik testi yaptım ancak negatif çıktı sizce hamile olma şansım var mı tekrar test yapmalı mıyım?
Geç dollenmedir belki olabilir.mesela ben adet gecikmenin 3. Günüydü galiba tam emin değilim ama akşam u, eri yapmıştım ne gatifti.daha sonra sabah ilk idrarla yaptım çok silik çizgi vardi

Umarım öyledir peki ne zaman kan verdiniz çok silik çizgiyi erken gebelik testinde mi gördünüz kasette mi

Back