P Pelolii Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelolii #21 TeAmoIG .!.: Bence çok gecikmeden kan testi yapn beta önce kanda çıkıyor canm Genişletmek için tıkla... Geç döllenme olma ihtimali de olabilir diyorlar olsa bile bu kadar gecikme de testte negatif olurmu bilemiyorum
TeAmoIG .!.: Bence çok gecikmeden kan testi yapn beta önce kanda çıkıyor canm Genişletmek için tıkla... Geç döllenme olma ihtimali de olabilir diyorlar olsa bile bu kadar gecikme de testte negatif olurmu bilemiyorum
Buhayatbenim Can parçam oğlum Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelolii #22 Adete 5gun kala negatif cikti hamileymisim oysa 2gun sonra ogrendim
HuMerTurk Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelolii #23 Pelolii .!.: Geç döllenme olma ihtimali de olabilir diyorlar olsa bile bu kadar gecikme de testte negatif olurmu bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum 15 gün geçmiş.. ama eğer geç döllenmeysi kanda çıkar mutlaka.. İnşaALLAH geç döllenmedir ve hamilesindir canım
Pelolii .!.: Geç döllenme olma ihtimali de olabilir diyorlar olsa bile bu kadar gecikme de testte negatif olurmu bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum 15 gün geçmiş.. ama eğer geç döllenmeysi kanda çıkar mutlaka.. İnşaALLAH geç döllenmedir ve hamilesindir canım
Wonria Popüler Üye Pro Üye Anneler Kulübü 5 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelolii #24 Kan tahlili ver bence canım..
P Pelolii Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelolii #25 Sindiyrella .!.: Kan tahlili ver bence canım.. Genişletmek için tıkla... Vericem insallah pozitif cikar
Sindiyrella .!.: Kan tahlili ver bence canım.. Genişletmek için tıkla... Vericem insallah pozitif cikar
Wonria Popüler Üye Pro Üye Anneler Kulübü 6 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelolii #26 Pelolii .!.: Vericem insallah pozitif cikar Genişletmek için tıkla... İnşallah
Black Light özgürlük, ama herkes için Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelolii #27 Pelolii .!.: Sizde hamilelik belirtileri var mı Genişletmek için tıkla... Evet çoğu var ama bilmiyorum İnşallah vardır
Pelolii .!.: Sizde hamilelik belirtileri var mı Genişletmek için tıkla... Evet çoğu var ama bilmiyorum İnşallah vardır
P Pelolii Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelolii #28 İ TeAmoIG .!.: Zannetmiyorum 15 gün geçmiş.. ama eğer geç döllenmeysi kanda çıkar mutlaka.. İnşaALLAH geç döllenmedir ve hamilesindir canım Genişletmek için tıkla... Inşallah Blacklight001 .!.: Evet çoğu var ama bilmiyorum İnşallah vardır Genişletmek için tıkla... Hayirlisi olsun
İ TeAmoIG .!.: Zannetmiyorum 15 gün geçmiş.. ama eğer geç döllenmeysi kanda çıkar mutlaka.. İnşaALLAH geç döllenmedir ve hamilesindir canım Genişletmek için tıkla... Inşallah Blacklight001 .!.: Evet çoğu var ama bilmiyorum İnşallah vardır Genişletmek için tıkla... Hayirlisi olsun
Black Light özgürlük, ama herkes için Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelolii #29 jnci .!.: Erken gebelik değil de Normal gebelik testi yaptınız mı testlerde azda olsa yanılma payı oluyor inş yanılmıştır test hamilesinizdir Genişletmek için tıkla... Ben normal yaptim negatif çıktı geçen perşembe, şu an toplam 17 gün gecikti adetim
jnci .!.: Erken gebelik değil de Normal gebelik testi yaptınız mı testlerde azda olsa yanılma payı oluyor inş yanılmıştır test hamilesinizdir Genişletmek için tıkla... Ben normal yaptim negatif çıktı geçen perşembe, şu an toplam 17 gün gecikti adetim
P Pelolii Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelolii #30 Blacklight001 .!.: Ben normal yaptim negatif çıktı geçen perşembe, şu an toplam 17 gün gecikti adetim Genişletmek için tıkla... Ben kan tahlili yapıcam bi kac gune sende yap gecikmesi hamilelik olmasa bile bir sorun belirtisi bence
Blacklight001 .!.: Ben normal yaptim negatif çıktı geçen perşembe, şu an toplam 17 gün gecikti adetim Genişletmek için tıkla... Ben kan tahlili yapıcam bi kac gune sende yap gecikmesi hamilelik olmasa bile bir sorun belirtisi bence
Black Light özgürlük, ama herkes için Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelolii #31 Pelolii .!.: Ben kan tahlili yapıcam bi kac gune sende yap gecikmesi hamilelik olmasa bile bir sorun belirtisi bence Genişletmek için tıkla... İnşallah kardeşim
Pelolii .!.: Ben kan tahlili yapıcam bi kac gune sende yap gecikmesi hamilelik olmasa bile bir sorun belirtisi bence Genişletmek için tıkla... İnşallah kardeşim
Black Light özgürlük, ama herkes için Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelolii #32 Pelolii .!.: Ben kan tahlili yapıcam bi kac gune sende yap gecikmesi hamilelik olmasa bile bir sorun belirtisi bence Genişletmek için tıkla... Yani gecikmesi normal değil
Pelolii .!.: Ben kan tahlili yapıcam bi kac gune sende yap gecikmesi hamilelik olmasa bile bir sorun belirtisi bence Genişletmek için tıkla... Yani gecikmesi normal değil
P Pelolii Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelolii #33 Blacklight001 .!.: Yani gecikmesi normal değil Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hakkımızda hayırlısi olsun
Blacklight001 .!.: Yani gecikmesi normal değil Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hakkımızda hayırlısi olsun
CansRuya Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelolii #34 Pelolii .!.: Kizlarr Adetim 15 gün gectı 2 kere erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sizce yanılma payı olabilir mi kan tahlili vermelimiyim ? Genişletmek için tıkla... sonuclar neler kan tahlili yaptrdiniz mı ?
Pelolii .!.: Kizlarr Adetim 15 gün gectı 2 kere erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sizce yanılma payı olabilir mi kan tahlili vermelimiyim ? Genişletmek için tıkla... sonuclar neler kan tahlili yaptrdiniz mı ?
CansRuya Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelolii #35 Pelolii .!.: Kizlarr Adetim 15 gün gectı 2 kere erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sizce yanılma payı olabilir mi kan tahlili vermelimiyim ? Genişletmek için tıkla... insallah pozitif gelmistir
Pelolii .!.: Kizlarr Adetim 15 gün gectı 2 kere erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sizce yanılma payı olabilir mi kan tahlili vermelimiyim ? Genişletmek için tıkla... insallah pozitif gelmistir
Yesimuzun Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelolii #36 Bendede aynı durum var arkadaşlar 18 gün oldu ve hala adet olmadım normalde en fazla 1 hafta gecikirdi gebelik testi yaptım negatif bu hafta çıksın bakalım kan vericem
Bendede aynı durum var arkadaşlar 18 gün oldu ve hala adet olmadım normalde en fazla 1 hafta gecikirdi gebelik testi yaptım negatif bu hafta çıksın bakalım kan vericem
G gzm asmakci Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelolii #37 Pelolii .!.: İnsallah umarım hamileyizdir Genişletmek için tıkla... Bende 8 gün gecikti aynı durumdayım erken gebelikte silik cizgi çıktı ama kaset tipi negatif gösteriyor ne düşünsem bilmiyorum inşallah hamileyizdir
Pelolii .!.: İnsallah umarım hamileyizdir Genişletmek için tıkla... Bende 8 gün gecikti aynı durumdayım erken gebelikte silik cizgi çıktı ama kaset tipi negatif gösteriyor ne düşünsem bilmiyorum inşallah hamileyizdir