• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi yanlış cıkar mı

Pelolii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Kizlarr Adetim 15 gün gectı 2 kere erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sizce yanılma payı olabilir mi kan tahlili vermelimiyim ?

Kizlarr Adetim 15 gün gectı 2 kere erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sizce yanılma payı olabilir mi kan tahlili vermelimiyim ?
Bilemedim kan verin bence bende normal test yaptım 5 TL lik negatif çıktı benim de 16 gün gecikti İnşallah hamileyizdir

B
[/QUOT
QUOTbenim adetimde 17 gun gecikti 3 test yaptim 3 ude negatif ama son 3 gundur kasıklarım agriyor arada goguslerim sızlıyor sizdede var mi bu durum[/QUOTE]

Benim de ilk ayımda 13 gün gecikmişti. Testte de negatif çıkmıştı. Hamileyim diye çok umutlanmıştım ama kanda da olmamıştı. Ama inşallah sen hamilesindir 🤲🏻

Erken gebelik değil de Normal gebelik testi yaptınız mı testlerde azda olsa yanılma payı oluyor inş yanılmıştır test hamilesinizdir 🙏🏼

Bence çok gecikmeden kan testi yapn beta önce kanda çıkıyor canm

Back
X