• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi yaniltir mi

Beyazgulcan

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2021
159
77
18
Herkese merhaba hanimlar 3 aydir cocuk istiyorum programdan takibini de yapiyorum gunlerimide degerlendiriyorum ama olmadi bi turlu 3 ay oncesine kadar spiralle korunuyorduk suan adetime 2 gun var dun ve onceki gun test yaptim ilk yaptigim erken gebelik testi ikincisi normal testti ne yazikki ikiside negatif cikti :( fakat karnim cok sert 1 2 gun akintim oldu idrara cikmam sıklasti ve yuzumde sivilceler cikmaya basladi normalde adet donemimde sivilce problemi yasamiyorum ama ayni adet olucakmisim gibi kasik agrilarimda var normalde ay icinde de kasik agrisi yasiyorum donem donem sizce testi tekrarlamalimiyim boyle negatif cikipta hamile olan varmi acaba icimde ki umudu yok edemiyorum boyle bisey yasayan varmi???

Geç döllenme yaşıyorsan olabilir adetten üç dört gün sonra tekrarla

Herkese merhaba hanimlar 3 aydir cocuk istiyorum programdan takibini de yapiyorum gunlerimide degerlendiriyorum ama olmadi bi turlu 3 ay oncesine kadar spiralle korunuyorduk suan adetime 2 gun var dun ve onceki gun test yaptim ilk yaptigim erken gebelik testi ikincisi normal testti ne yazikki ikiside negatif cikti :KK43: fakat karnim cok sert 1 2 gun akintim oldu idrara cikmam sıklasti ve yuzumde sivilceler cikmaya basladi normalde adet donemimde sivilce problemi yasamiyorum ama ayni adet olucakmisim gibi kasik agrilarimda var normalde ay icinde de kasik agrisi yasiyorum donem donem sizce testi tekrarlamalimiyim boyle negatif cikipta hamile olan varmi acaba icimde ki umudu yok edemiyorum boyle bisey yasayan varmi???
Merhaba ben de foruma yeni üye oldum eğer geç döllenme olmuşsa çıkmayabilir adet gecikmesini bekleyin kendinizi üzmeyin döllenmenin üzerinden en az 12 gün geçmesi gerekiyormuş idrarda çıkması içn içiniz rahat edecekse bir kan testi yaptırın yüksek olasıkla varsa çıkacaktır benim kardeşim adet gecikmesinden 15 gün sonra öğrenmşti hamile olduğunu hakkınıDa hayırlısı olsun inş

Merhaba ben de foruma yeni üye oldum eğer geç döllenme olmuşsa çıkmayabilir adet gecikmesini bekleyin kendinizi üzmeyin döllenmenin üzerinden en az 12 gün geçmesi gerekiyormuş idrarda çıkması içn içiniz rahat edecekse bir kan testi yaptırın yüksek olasıkla varsa çıkacaktır benim kardeşim adet gecikmesinden 15 gün sonra öğrenmşti hamile olduğunu hakkınıDa hayırlısı olsun inş
Insallah tesekkur ederim ilk cocuga karar verdigimizde acelemiznyok ne zaman olursa olur dusuncesideydim ama bikac ay olmayinca kafayi fena taktim sanirim bi an aklimdan cikmiyo hep biseyleri arastirirken buluyorum kendimi

Ben gecen persembe test yaptim hafif silik cikti erken gebelik testi cuma yaptim ogeln gibi cikmadi aksamina yine yaptin cikti silik buhun yaptim cikmadi sizce varmi aticam testleri buraya

Bu ilk silik cikan

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-20-14-49-40-237_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-12-20-14-49-40-237_com.miui.gallery.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 442
Back