Herkesin beta hcg değeri farklı oluyormus ama gecikme oldugu hafta artıyor diyorlar, inş hepimiz bebişleremize kavuşalım ya cok gergin süreçVay be 8 gün varken böyle çıkıyorsa ben hamile değilimdir benim 1.20 çıktı bugün adet olmam lazımdı bence sen hamilesin ayrıca idrarda hemen belli olmaz gebelik
İnşallahHerkesin beta hcg değeri farklı oluyormus ama gecikme oldugu hafta artıyor diyorlar, inş hepimiz bebişleremize kavuşalım ya cok gergin süreç
Merhabalar bende sizin gibi adetime 7 gün kala yani dün kan testim hcg 30.95 çıktı bugün dayanamayıp tekrar yaptırdım 58.05 çıktı ne durumda sizin değerleriniz neler hissediyorsunuzMerhaba
Adetime 8 gün varken predictor erken gebelik testi yaptım sat 18 Eylül - bat 14 Eylül. Yok denecek kadar silik çıktı ertesi gün tekrarladım daha belirgindi. Kan verdim persembe günü 8.52 cıktı değerim cumartesi verdim 47.5 cıktı simdi araya gün koydum hafta içi tekrar kan vereceğim ancak hala normal idrar tahlilinde pozitif göremedim...sizce normal mi kızlar?
kullandıgın normal gebelık testının algıladıgı en dusuk deger kac mısal? 47 oldugunda 50 bhcg yı olcen normal testte cıkmaz tabı. 20 bhcg yı olcen normal testler de var. aynı marka testle yapmıssan artıs farkedersın. koyulasır artıs olursa muhtemelen rabbım hayılrı olanı versın.:) saglıcakla kavus bebısın e ınsallah:)Ben 47,5 çıkmasından bu yana, yani cumartesi gününden beridir ölçtürmedim biraz beklemeye karar verdim. bugün gebelik testi yaptım hormonlar yükseliyorsa idrarda çıkar mantığıyla ve silik 2. Cizgiyi ilk kez normal gebelik testinde bugün gördüm, cumartesi kan vermeyi planlıyorum. Eğer idrarda görebiliyorsam demek ki beta hcg artıştadır diye düşünüyorum, yarın veya persembe testi tekrarlayacağım koyulasıp koyulasmadığını görmek icin.
Ben ilk testimi erken gebelik testi predictor ile yaptım ve flu gibi silik gördüğümde ama yok gibiydi resmen aynı gün zaten kan vermeye koştum o zaman 8di, sonra 47,5 oldugu gün normal gebelik testi yaptım yani cumartesi tek cizgiydi yansımamıştı - bugün salı olarak yaptıgımda silik cizgiyi anca görebildimkullandıgın normal gebelık testının algıladıgı en dusuk deger kac mısal? 47 oldugunda 50 bhcg yı olcen normal testte cıkmaz tabı. 20 bhcg yı olcen normal testler de var. aynı marka testle yapmıssan artıs farkedersın. koyulasır artıs olursa muhtemelen rabbım hayılrı olanı versın.:) saglıcakla kavus bebısın e ınsallah:)
ılk olcturdugund deger 8 miş o gun 9 dpo olsa . 11 dpoda 47 normal . bugun 4+1 falan olursun tahmını. ıdrarda yarın falan baya bellı olur :)) normal gebelık testlerınde hemen kıpkırmızı olmuyo . o dedıgım erken gebelık gıbı 20 bhcg yı olcen sevıyede bı normal gebelık testını yaparsan koyu koyu cıkıyo ıste ona takılma. cok fazla bakıp strese de gırme. :)Ben ilk testimi erken gebelik testi predictor ile yaptım ve flu gibi silik gördüğümde ama yok gibiydi resmen aynı gün zaten kan vermeye koştum o zaman 8di, sonra 47,5 oldugu gün normal gebelik testi yaptım yani cumartesi tek cizgiydi yansımamıştı - bugün salı olarak yaptıgımda silik cizgiyi anca görebildim
kısmet :))Takvime göre 3+5 teyim bugün itibariyle. Ayy inş ya heyecandan yerimde duramıyorum gergin bekleyiş:)
Sen biraz benden öndesin bi hafta bence benim daha bata 6 günüm var yarın doktora gidicem bi bakalım aşırı heyecanlıyım sende de gerginlik var mı bi sıkıntı olur mu sağlıklı gelişir mi tutunur mu diyeMerhaba kızlar ben erken gebelik testi yapmadım çok şiddetli kasık sağ kasık ağrım vardı şüphelenip bata 5 gün kala kan verdim 503 çıktı iki gün sonra 1470 Li bi değer çıktı şimdilik iyi gidiyor ağrılarım var çok yatıp dinleniyorum
Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı illaki bunda daha bi tedirginim öğrendiğimden beri yatıyorum yediğime dikkat ediyorum çok şükür şimdilik iyi 7. Hafta olmadan doktora gitmekte istemiyorum pandemi sürecinden ötürü gün sayıyorumSen biraz benden öndesin bi hafta bence benim daha bata 6 günüm var yarın doktora gidicem bi bakalım aşırı heyecanlıyım sende de gerginlik var mı bi sıkıntı olur mu sağlıklı gelişir mi tutunur mu diye
Canım merabaMerhaba
Adetime 8 gün varken predictor erken gebelik testi yaptım sat 18 Eylül - bat 14 Eylül. Yok denecek kadar silik çıktı ertesi gün tekrarladım daha belirgindi. Kan verdim persembe günü 8.52 cıktı değerim cumartesi verdim 47.5 cıktı simdi araya gün koydum hafta içi tekrar kan vereceğim ancak hala normal idrar tahlilinde pozitif göremedim...sizce normal mi kızlar?
merhaba canım benimde erken gebelik testinde çok silik ikinci cizgi çıktı reglime 4 gün varken sonra 1 gün kala normal gebelik testiyle yaptım negatif çıktı sende durum nedir napmalıyım bilemedim vallaMerhaba
Adetime 1 gün kala hala normal evde idrar testinde görünmüyordu tam gününde silikti sonraki gün bir tık daha koyu ve 2 gün sonra kopkuyuydu, ilk 2 günü de görseli de tarihlerle ekledim sat 18 eylülCanım meraba
merhaba canım benimde erken gebelik testinde çok silik ikinci cizgi çıktı reglime 4 gün varken sonra 1 gün kala normal gebelik testiyle yaptım negatif çıktı sende durum nedir napmalıyım bilemedim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?