Erken gebelik testi trollemesi

gmsem

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2024
129
38
30
Evde erken gebelik testi yaptım hemen anında pozitif oldu , ama kanda verdim hemen çıkmadı , resmen kandırıldım , demek ki bunlar da yanılma payı çok yüksek bence guvenıp eşinize söylemeyin , ben söylemedim tabi ama epey heveslenmiştim açıkçası 🤦‍♀️

Evde erken gebelik testi yaptım hemen anında pozitif oldu , ama kanda verdim hemen çıkmadı , resmen kandırıldım , demek ki bunlar da yanılma payı çok yüksek bence guvenıp eşinize söylemeyin , ben söylemedim tabi ama epey heveslenmiştim açıkçası 🤦‍♀️
Üzücü gerçekten😔 Testin markası neydi acaba?

duratest adı , ilk defa evde test yaptım başıma gelenler 🤦‍♀️ Bidaha güvenip yapmam sanırım

Bence tüm testler için geçerlidir bence bu ihtimal
Aynen öyle. Baksana benim de bu şekilde çıktı heyecanlandım ama artık bu testlere güvenmediğim için kan vermeden önce bi araştırayım dedim. Herkese silik çıkarıyormuş meğerse. Innovita marka bu da.
IMG_7001.jpeg

Vallaha şüphem olsa da adet tarihimi bekliycem ben artık , adet tarihime 9 10 gün var benim .

Bacım sende sıkıntı var bence adete 10 gün varken gebelik oluşmazki zaten daha yeni yumurtlamadan çıkmışsınız
Yorumlarda bir çok bayanın bu şekilde öğrendiği ile ilgili yazılar okudum , başka sıkıntılarda olabılır tabi ama kontrollerime Dikket eden biriyim bu konuda , aman nasıp kısmet diyorum artık canım akışına bırakmak lazım bagzen 🤦‍♀️

Yorumlarda bir çok bayanın bu şekilde öğrendiği ile ilgili yazılar okudum , başka sıkıntılarda olabılır tabi ama kontrollerime Dikket eden biriyim bu konuda , aman nasıp kısmet diyorum artık canım akışına bırakmak lazım bagzen 🤦‍♀️
Adetinize 10 gün varken çıkmaz başka insanların belki çıkmış olabilir binde 1 ama vücut bile bilmiyor daha hamile olup olmadığını.. ki döllenme süreci 10 günü bulan bir şey. Yumurtlama gününüz ne zamandı ? Üstüne 12 gün ekleyip en erken yapmanız laızm

biliyorum canım da sol kasıgımda ağrılarım olunca yapmak istedim ve çıkmadı gerçekten de de , yumurtlama dönemim Eylül 27 28 gibi , o tarıhlerdr başlayan hafif sancı tarzında rahim bölgemde ağrım vardı , hala daha var zaten de adetime 5 gün var 🤦‍♀️

Testin fotoları varmı acaba bende duratest yaptım pozitif çıktııı

X