- 20 Şubat 2015
- 116
- 89
- 48
- 35
- Konu Sahibi olivia dunham
-
Canım merhaba bende erken gebelik testi yapmıştım 1 hafta önce, hatta birşey çıkmadı diye çöpe attım , ama sonra bi kaç saat sonra çöpte tekrar görünce dayanamayıp alıp baktım çok çok ince bir çizgi gördüm , 2 gün sonra tekrarladım çizgi daha belirgin oldu . 2 gün sonra ise kıpkırmızı oldu . Erken olduğunda belirgin çıkmıyor idrar testinde . Demem o ki , acaba çok ince çıktı da sen mi görmedin ? Bak ben ilk testimin fotoğrafını yükledim. Dikkatli bakınca görünüyor .Kızlaar merhaba şu an içim içimi yiyo. Yumurtlamadan sonra kasık ağrısı ateşlenmeler ve göğüslerde hassasiyet yaşıyodum. adetime 4 gün kala erken gebelik testi aldım, yaptım negatif çıktı. Ama bugün sabah yine kasık ağrısı, ateş ve midemde değişik bi bulantı karıncalanma gibi durumlar var. Adet günüm pazartesi bekleyemedim bir danışayım dedim. Böyle bir durumla karşılaşanınız var mı?
Erken gebelik testinde negatif çıkıp sonradan pozitif çıkabilir mi acaba?
Canım merhaba bende erken gebelik testi yapmıştım 1 hafta önce, hatta birşey çıkmadı diye çöpe attım , ama sonra bi kaç saat sonra çöpte tekrar görünce dayanamayıp alıp baktım çok çok ince bir çizgi gördüm , 2 gün sonra tekrarladım çizgi daha belirgin oldu . 2 gün sonra ise kıpkırmızı oldu . Erken olduğunda belirgin çıkmıyor idrar testinde . Demem o ki , acaba çok ince çıktı da sen mi görmedin ? Bak ben ilk testimin fotoğrafını yükledim. Dikkatli bakınca görünüyor .
Canım çok sağol, kan verdim bugün . Bakalım inşallah bir aksilik yoktur . Sen de stres yapma , en azından hamile kalabiliyorsun. En uygun zamanda , olacaktır yineSeninki baya çıkmış canım hayırlı olsun. Bende biraz zaman sonra aldım baktım belki bişey vardır diye ama yoktu. Demekki olmadı bu ay. Şimdi de ishal oldum söylemesi ayıp heralde ağrılarım ondandı. Çok umutlandım vücudum beni kandırdı ama nasip bi daha ki aya artık. Üzülmek istemiyorum. Bir tane düşük yaptım ztn artık herşeyin hayırlısı
Canım çok sağol, kan verdim bugün . Bakalım inşallah bir aksilik yoktur . Sen de stres yapma , en azından hamile kalabiliyorsun. En uygun zamanda , olacaktır yine
Adet günün geçti mi canım. İnşallah bi sıkıntı olmaz. İster istemez stres ama hayırlısı artık ya. Düşüğüm hemen olmutu ama kısa sürdü geç olsun güç olmasın
Şu an bütün umutlarımı adet gününe bıraktım bakalım geçecek mi gelecek mi?adetim bigun gectkten sonra pozitifi gordum.adetten bigun once negatifti.
İnşallah canım keseyi de minik kalp atışlarını da duyarsın bir an önce. Şu an senin adına çok sevindim. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallahEvet canım 4 gün geçti , zaten tüp bebek tedavisi görüyorum. Insan ister istemez stres yapıyor :/
Canım çok teşekkür ederim . Hepimiz için hayırlısı inşallahİnşallah canım keseyi de minik kalp atışlarını da duyarsın bir an önce. Şu an senin adına çok sevindim. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
Kızlaar merhaba şu an içim içimi yiyo. Yumurtlamadan sonra kasık ağrısı ateşlenmeler ve göğüslerde hassasiyet yaşıyodum. adetime 4 gün kala erken gebelik testi aldım, yaptım negatif çıktı. Ama bugün sabah yine kasık ağrısı, ateş ve midemde değişik bi bulantı karıncalanma gibi durumlar var. Adet günüm pazartesi bekleyemedim bir danışayım dedim. Böyle bir durumla karşılaşanınız var mı?
Erken gebelik testinde negatif çıkıp sonradan pozitif çıkabilir mi acaba?
Ben hamile olduğumdan şüphelendiğimde adetim 1 gün geçince dayanamayıp normal gebelik testi alıp yapmıştım, negatif çıkmıştı. Sonra aradan 4 ya da 5 gün geçince tekrar eczaneye gittim bu sefer eczacı erken gebelik testi verdi bana ve 2. çizgi çok silik çıkmıştı. Her kadında belki farklı olabilir ama benim 4-5 gün geçmesine rağmen silik çizgi çıktığına göre sanki testi erken yapmışsınız. Allah istediğiniz gibi olmasını nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?