Çift çizgi gözüküyor . Adet gununu bekle canm . Bekliyemem diyorsan kan ver kesin sonucu alırsın. Inşallah güzel sonuçlar alirsin,Kızlar artimede güvenilmiyor biliyorum ama bende daha önce böyle pozitif çıkmamıştı sizce ne yapmalıyım ? Hemen çıktı
Evet daha önce bende heo negatifti artimed ilk defa böyle çıktı ama tabi güvenilmiyor en iyisi kan vermekgerçi artimed miş ama yinede kan verin
İnşallah canım regle 4 gün ver muhtemelen kan vereveğimÇift çizgi gözüküyor . Adet gununu bekle canm . Bekliyemem diyorsan kan ver kesin sonucu alırsın. Inşallah güzel sonuçlar alirsin,
Güzel haberlerini bekliyoruz canm :)İnşallah canım regle 4 gün ver muhtemelen kan vereveğim
Haber edeceğim canımGüzel haberlerini bekliyoruz canm :)
Artimede hiç güvenmiyorum benim de çizgim çok netti ama sonuç olumsuzdu fakat artimedle de çok öğrenen var kan testi ver aklın bulanmasınHaber edeceğim canım
Evet sizin kimide gördğm canım daha önce böyle çıkmamıştı artimedde ö yğzden kan vereceğim inşallahArtimede hiç güvenmiyorum benim de çizgim çok netti ama sonuç olumsuzdu fakat artimedle de çok öğrenen var kan testi ver aklın bulanmasın
Hayırlı haberlerle gelEvet sizin kimide gördğm canım daha önce böyle çıkmamıştı artimedde ö yğzden kan vereceğim inşallah
İnşallah canım allah herkese hayırlı haberler versin haber edecğimHayırlı haberlerle gel