• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi sizce pozitif mi

tekurinkuchi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2021
25
10
3
35
Merhaba arkadaşlar. Kulübe yeni üyeyim. Adetime 4 gün kala biraz önce prodictor erken gebelik testi yaptim ilk kez. Fotoğrafı paylaşıyorum ekte. Yorumlarsanız çok sevinirim. Hepimize sağlıklı gebelikler olsun inşallah.
20210520_100401.jpg

Bir başka fotoğrafı aynı testin. Çok heyecanlıyım ilk gebeliğim olacak. Tecrübeli arkadaşların yorumuna çok ihtiyacım var.
20210520_101936.jpg

Hayırlı olsun ne mutlu 😊 yumurtlamadan kaç gün geçti acaba bende ona gore yapayım
Cok tesekkur ederim. Siz de guzel haberleri alirsiniz insallah. Erken gebelik testleri cok iyi. Ama benim kaset testte de cikmisti. Umarim deger de guzel yukselir. Yumurtlama tarihim telefondaki programlara gore 10 mayis olarak gorunuyordu.

Hanimlar tekrar merhaba. 20 Mayista adetime 4- 5 gun varken hcg 66 cikmisti yazmistim buraya. Bu deger ciktiktan 2 gun sonra yani bugun aksam uzerine dogru sadece peceteye silince beyaz akintiyla karisik acik pembemsi leke geldi 2 kez. Korkmali miyim? Yarin degerimin yukselip yukselmedigine baktiracam ama tedirgin oldum.

Hanimlar tekrar merhaba. 20 Mayista adetime 4- 5 gun varken hcg 66 cikmisti yazmistim buraya. Bu deger ciktiktan 2 gun sonra yani bugun aksam uzerine dogru sadece peceteye silince beyaz akintiyla karisik acik pembemsi leke geldi 2 kez. Korkmali miyim? Yarin degerimin yukselip yukselmedigine baktiracam ama tedirgin oldum.
Merhaba öncelikle hayırlı olsun büyük ihtimalle yerleşmeye bağlıdır kırmızı renk de kanama olursa korkun diyorlar genelde ama siz yarın gittiğiniz de bunu doktora söyleyin progesteron başlamak faydalı olur

Merhaba öncelikle hayırlı olsun büyük ihtimalle yerleşmeye bağlıdır kırmızı renk de kanama olursa korkun diyorlar genelde ama siz yarın gittiğiniz de bunu doktora söyleyin progesteron başlamak faydalı olur
Cok tesekkurler. Gece veya sabah devam etmedi sonrasinda. Insallah etmez olumsuz bir durum yoktur.

Cok tesekkurler dun dayanamadim kan verdim 66 cikti.
Merhaba hanımlar, adetime 1 gün kaldı kasık batmalarım ve karın ağrım ile bulantım var şüphelendim ve test yaptım predictor erken gebelik testi. 5 dk içerisinde 2.çizgiyi gördüm gibi ama bir de siz bakıp yorumlar mısınız rica etsem?
IMG_20210601_150852.jpg

Merhaba hanımlar, adetime 1 gün kaldı kasık batmalarım ve karın ağrım ile bulantım var şüphelendim ve test yaptım predictor erken gebelik testi. 5 dk içerisinde 2.çizgiyi gördüm gibi ama bir de siz bakıp yorumlar mısınız rica etsem? Eki Görüntüle 2862144
Ben de predictor early yapmıştım. Senin testinin aynisi değil ama... ince bir çizgi görür gibi oldum ama hamile değildim. Bana kalırsa seninki pozitif ama biraz bekle bence. Eğer testle ilgili bir durum ise sonradan üzülmeyesin.

Eklentiler

• 5332CBD1-7EBE-4182-89A8-FEBCCBBB0277.jpeg
    5332CBD1-7EBE-4182-89A8-FEBCCBBB0277.jpeg
    200,6 KB · Görüntüleme: 62
Ben de predictor early yapmıştım. Senin testinin aynisi değil ama... ince bir çizgi görür gibi oldum ama hamile değildim. Bana kalırsa seninki pozitif ama biraz bekle bence. Eğer testle ilgili bir durum ise sonradan üzülmeyesin.
Fotoğrafta net değil çöpe atarken 10 dk içerisinde tekrar baktım oldukça belirgindir. Yarın kan testi vereceğim tedirginim çünkü ilk gebeliğim dış gebelikti. Onda kanama ve inanılmaz ağrılarım vardı. Şimdi hafif hafif bayanlar kramplar ve bulantı var. Umarım güzel sonuçlar elde ederiz.

Fotoğrafta net değil çöpe atarken 10 dk içerisinde tekrar baktım oldukça belirgindir. Yarın kan testi vereceğim tedirginim çünkü ilk gebeliğim dış gebelikti. Onda kanama ve inanılmaz ağrılarım vardı. Şimdi hafif hafif bayanlar kramplar ve bulantı var. Umarım güzel sonuçlar elde ederiz.
Evet seninki attığın fotoğrafta da epey belirgin. İnşallah yarın güzel haber paylaşırsın 🙌

Back