Erken gebelik testi silik çizgii

GOZDEKAYA26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
19
4
1
25
Merhaba klomen ve catlatma iğnesi vuruldum 16 günüm adete bir gün var erken gebelik testi silik çıktı sizde görebiliyor musunu

Catlatma ıgnesının ustune mı 16 gun gectı ben gordum cızgı de emın olamadm.

Kızlar benim adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce var mıdır bu markayı kullanan var mı

Eklentiler

• 257BB9FB-AF04-495D-9FCF-7ED5DE233145.jpeg
    75,5 KB · Görüntüleme: 66
Kan verdim negatif çıktı bu marka test hep yanlış çıkarıyor
Adetler en az 5 gün geçmeden test yapmamak lazım boşa ümitlenme hayal kırıklığı oluyo ben 10 gün geçince yapmıştım testi ama yaptığım bu markaydı net çift çizgi çıkmıştı

Adetler en az 5 gün geçmeden test yapmamak lazım boşa ümitlenme hayal kırıklığı oluyo ben 10 gün geçince yapmıştım testi ama yaptığım bu markaydı net çift çizgi çıkmıştı
Bende bugün adetimin 3. Gecikme günü umutsuz umutsuz test yaptım direk çift çizgi çıktı olabilir mi acaba

Eklentiler

• 3218C89C-9408-42C4-9DC9-956CD84321F6.jpeg
    68,9 KB · Görüntüleme: 29
Ya kan vermiştim ama adetim gecikmeden vermiştim negatif çıkmıştı bende hiç beklemiyordum inanamıyorum inşallah yine kanda negatif çıkmaz
Hemen kan verme boşa stres kanaman olmadıkça bekle adetin iyice geciksin burda en sinirlendiğim şey bebek rahme düştüğü gibi öğrenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…