- 8 Nisan 2022
- 19
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi GOZDEKAYA26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptınız mı ?Bugün adet günüm adet olmadım kuzum yarın tekrar ters yapicam belirti uyksuzuluk ateş akıntı şuan yarın belli olsun yine yazarım kuzum
Canım var görünüyor inşallah vardır belirtin var miydiKızlar benim adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce var mıdır bu markayı kullanan var mıEki Görüntüle 3046272
Kan verdim negatif çıktı bu marka test hep yanlış çıkarıyorCanım var görünüyor inşallah vardır belirtin var miydi
Adetler en az 5 gün geçmeden test yapmamak lazım boşa ümitlenme hayal kırıklığı oluyo ben 10 gün geçince yapmıştım testi ama yaptığım bu markaydı net çift çizgi çıkmıştıKan verdim negatif çıktı bu marka test hep yanlış çıkarıyor
Merhaba hangi marka bu?Adetler en az 5 gün geçmeden test yapmamak lazım boşa ümitlenme hayal kırıklığı oluyo ben 10 gün geçince yapmıştım testi ama yaptığım bu markaydı net çift çizgi çıkmıştı
Comforttu değil mi?Merhaba hangi marka bu?
Bende bugün adetimin 3. Gecikme günü umutsuz umutsuz test yaptım direk çift çizgi çıktı olabilir mi acabaAdetler en az 5 gün geçmeden test yapmamak lazım boşa ümitlenme hayal kırıklığı oluyo ben 10 gün geçince yapmıştım testi ama yaptığım bu markaydı net çift çizgi çıkmıştı
Test pozitif diyo bacım hala soruyon muBende bugün adetimin 3. Gecikme günü umutsuz umutsuz test yaptım direk çift çizgi çıktı olabilir mi acaba
Ya kan vermiştim ama adetim gecikmeden vermiştim negatif çıkmıştı bende hiç beklemiyordum inanamıyorum inşallah yine kanda negatif çıkmazTest pozitif diyo bacım hala soruyon mu
Hemen kan verme boşa stres kanaman olmadıkça bekle adetin iyice geciksin burda en sinirlendiğim şey bebek rahme düştüğü gibi öğrenmekYa kan vermiştim ama adetim gecikmeden vermiştim negatif çıkmıştı bende hiç beklemiyordum inanamıyorum inşallah yine kanda negatif çıkmaz
Yaptım valla merak ettim pozitif çıktı çok şükür Allah isteyen herkese nasip ederi inşallahHemen kan verme boşa stres kanaman olmadıkça bekle adetin iyice geciksin burda en sinirlendiğim şey bebek rahme düştüğü gibi öğrenmek
Aminnnn bizlerde sağlıkla bi avazda doğuralım İnşallahYaptım valla merak ettim pozitif çıktı çok şükür Allah isteyen herkese nasip ederi inşallah