Erken gebelik testi silik çizgi

ipekcigim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
32
6
86
29
Öncelikle herkese selamlar :)
Sabah erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Daha önce başına gelen çok kişi vardır eminim sizlerde sonuç ne oldu umutlu olmalı mıyım umutlanmamalı mıyım? Cevap yazarsanız çok memnun olurum
Bayağı silik çıktı bir de siz bakın yanlış mı yorumluyorum acaba?

Eklentiler

• DAC99582-0DCF-480A-A1FE-4087EEE62183.jpeg
    151,1 KB · Görüntüleme: 24
evet ik bakışta görünüyor ama markası ne ve gecikti mi adetiniz umarım hamilesinizdir ama ben geçen ay 3 testtede hayalet gördüm ama umarım siz hamilesinizdir

Benim de böyle çok çok silik çıkmıştı hatta hayal görüyorum sanmıştım ama sonuç pozitif olmuştu ya kan verin yada adetiniz geçtimi bilmiyorum ama adet olacağınız gün tekrar yapın çizgi daha da belirgin çıkacaktır

Markası prodoctor aslında şu an tam günlerim 24. günümdeyim zaten şu aralar oluyorum. Bu seferki adet döngümden biraz daha farklı hissettim denediğimiz için de bu testi yaptım. Si de ben de inşallah istediğimiz sonuçtu alırız teşekkür ederim yorumunuz için

Var gibi duruyor test yaptırın bence.. Ymrt lamanın kaçıncı günüydü bugğn
Yumurtlamanın başlangıcıyla birlikte 15 gün olmuş ara dönemin 24. günündeyim ama benim döngüm zaten bir ayı bulur ondan dolayı çok arada kaldım. İnşallah dediğiniz gibidir çok umutlanmak istemiyorum ama içimde de umudum yüksek tabii ki

evet ik bakışta görünüyor ama markası ne ve gecikti mi adetiniz umarım hamilesinizdir ama ben geçen ay 3 testtede hayalet gördüm ama umarım siz hamilesinizdir
Markası prodoctor aslında şu an tam günlerim 24. günümdeyim zaten şu aralar oluyorum. Bu seferki adet döngümden biraz daha farklı hissettim denediğimiz için de bu testi yaptım. Si de ben de inşallah istediğimiz sonuçtu alırız teşekkür ederim yorumunuz için

İnşallah öyle çıkar sizin adınıza çok sevindim darısı başıma :)

İnşallah güzel haber alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…