İnşallah hamilesinizdir ancak o markaya asla güvenmiyorum bende de öyle gösteriyordu hamileyim sanıyordum değilmişim bu ay da başka markadan öğrenmiştim gebeliğimi o teste asla güvenmeyin kan verin benceArtimed erken gebelik testi yaptım pozitif mi
İnşallahEvet öyle görünüyor. Hayırlı olsun
İnşallah hamilesinizdir ancak o markaya asla güvenmiyorum bende de öyle gösteriyordu hamileyim sanıyordum değilmişim bu ay da başka markadan öğrenmiştim gebeliğimi o teste asla güvenmeyin kan verin b
İnşallah farklı bir markanın deneyip onda da çıkarsa öyle kan vermeyi düşünüyorumİnşallah hamilesinizdir ancak o markaya asla güvenmiyorum bende de öyle gösteriyordu hamileyim sanıyordum değilmişim bu ay da başka markadan öğrenmiştim gebeliğimi o teste asla güvenmeyin kan verin bence
İnşallah hayırlısı olsunİnşallah farklı bir markanın deneyip onda da çıkarsa öyle kan vermeyi düşünüyorum
Teşekkür ederimİnşallah hayırlısı olsun
Siz hangi testle yapmıştınız bu ay bende ondan alayımİnşallah hamilesinizdir ancak o markaya asla güvenmiyorum bende de öyle gösteriyordu hamileyim sanıyordum değilmişim bu ay da başka markadan öğrenmiştim gebeliğimi o teste asla güvenmeyin kan verin bence
LabmenSiz hangi testle yapmıştınız bu ay bende ondan alayım
Teşekkür ederimLabmen
Bu testte ben bir şey farkettim doğru mu bilmiyorum sahte pozitif çıkarırsa ikinci çizgi kalın silik çıkıyor doğru pozitifse ince daha kırmızıKuzum güvenme çok başka marka yap bu hep pozitif çıkarıyor ama