Merhaba bu konuya deginmek gerçekten isterim belirtilerim tuhaf bir şekilde gec basladı yani gec derken ovulasyon testi yaptigimda 12sinde yumurtlama oldu yani catlama o gunden bugune 3 hafta 4 gun yapar o ladar basindayim ki herseyin, daha bu 3. Haftaya girdigimde baslafi belirtiler. Buraya konu actigimda gogusletimde dolgunluk hafif sertlesme vardi bu raddeye kadar toplasam 3 kere kasıklara hafif agri girdi grcti. Ama yumurtlama donemimi cok baskın yaşadim bariz ne hissediliyosa yadamistim bunun disinda baska hic bir belirtim yoktu.
3. Haftaya giris yaptigimda kasıklarımda agrilar igne batmalari, goguslerimin uclari sanki yara olmus gibi dokununca aciyor ve biraz daha dolgunlasmaya basladi karın alt bolgemde cok cok hafif ve gunde belki 1 bilemedim 2 kete agri girer gibi oluyo..
Bugun bas donmem oldu bir iki kere ama belki sicaklarin etkiside olabilir hamileligin etkiside bilemeyiz.
Istahimda henuz degisen bir sey yok gayrt gunluk hayatimdayim ama cok başındayım ilerleyen sureclerde mide bulantisi bas donmesi yasarim mide sorunlsri olan biriyim dikkat ediyorum.yedigime ictigime bu sekilde yarin kan artisimin duzrnli olup olmadigini ogrenicem heycandan uyuyamiyorum umsrım hersey guzel olur.
Rabbim isteyen, bekleyen, çabalayan herkese nasip etsin inşallahhh
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)